Van esélyem, mint modell?
Sokan mondják, de sajna nem vagyok elég magas. Arcmodellnek esetleg?
3 dolog!
1. nincs olyan, hogy ARCMODELL!!!
2. "sokan mondják"- gondolom a családod mondja. És a család mindig elfogult.
3. Mi alapján akarsz modell lenni? A bőrönd ápolatlannak néz ki, és az arcod tök átlagos. Nem vagy elég magas, és az alakod sincs meg.
Határozott és egyenes leszek: NEM!
Most nem tudom, lehet én vagyok vak, de nem látom, hogy ennek a lánynak pattanásos lenne az arca. Nagyon jó szemetek lehet, mert én semmit nem látok, max. hogy a kép minősége elég rossz, ezt is főképpen az első képen látni. De tényleg írja már meg valaki, hogy hol vannak a pattanások a képen, ne maradjak már tudatlan, vagy te is kérdező írd már meg, hogy tényleg vannak-e pattanásaid, mert nem is tagadtad, ha azt nézzük. A másik meg, hogy mindig csak magadba bízz, ha mindenki mindig másokra hallgatott volna, soha nem jut el oda, ahol most van! Nehogy azt hidd, hogy a modellek tökéletesek, ezt csak azok szeretnék elhinni, illetve elhitetni veled, akik agymosottak. A modelleknek is van bőrhibájuk, lemossák a festéket, és durván átlagosak. A retusált képeken meg még a saját édesanyjuk sem ismeri meg őket. Vannak róluk utcai, átlagos képek is, na ott aztán a legkeresettebb Secret modell is nagyon durván néz ki. Figyelj, Claudia Schiffernek pl. nagyon kevés, vékony szálú haja van, ezt egyszer egy ismert fotós nyilatkozta, aki együtt dolgozott vele, és te csak végeredményt látod, mikor úgy felturbózzák a haját, mintha oroszlánsörénye lenne. Pápai Gyöngyi 158 cm, és szerintem olyan formás, csinos és szép modell, hogy bármelyik 180 cm modell elbújhatna mellette.
"Sokszor úgy érzem, hogy akik ma értelmes művek olvasásából értelmes világlátást akarnak szerezni, azoknak elég nagy küzdelmet kell folytatniuk. Mert a média, amely körülvesz bennünket, eléggé gyalázatos és olcsó világ. Arra ösztönöz, hogy azt higgyük el, amit ott látunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!