Igénytelen-e az olyan csaj akinek mindig le van kopva a körméről a körömlakk?
Osztálytársnőmnek amióta ismerem, mindig "kopó félben" van a körömlakkja a körmein.. És sztem ez elég csúnya. Nem mintha nem lenne mindegy, de azért kíváncsi lennék h ti szerintetetek ez az ápolatlanság egyik fajtája..
. Folyamatosan festem énis a körmeimet, de amikor már kopik, én lemosom róluk a régi lakkot és újra festem...
Elég igénytelen!
Én elő sem merném venni a kezem pl:egy boltban!
Nem esztétikus az tény, de nem is igénytelen...
Én is gyakran megfeledkezem arról, hogy újrafessem, vagy lemossam és emiatt nem tartom magam igénytelennek. :)
De ő neki mindig.. :S És igen ő is szokta rágni.
És mégis van barátja.. Bár hozzá kell h tegyem, minden hónapban más. :] Mindegy ez nem lényeg most...
Akkor örülök ha nem csak én vélem úgy, h ez igénytelen..
Hát igénytelen az aki nem mosakszik, meg minden olyan dolog, mai ellen lehetne tenni, de nem tesz az illető. Nos nem szép látvány a lekopott köröm, vagy fesse újra, vagy mossa le rendesen. Vagy pedig olyannal kenje ki, ami áttetsző, szintelen forma.
Hát a retkes köröm az mégdurvább, kivéve ha valaki földi melót végez és nem volt alkalma körmöt vágni, vagy nincs nála köröm kefe :) de azért otthon reméljük nem koszos körmökkel bújik az ágyba.
Én mnidig levágom ak örmeimet, hogy ne tudjon alá menni a szutyok, és azért nem lakkozom, mert ronda mikor kopik, vagy lenő. Ugyaníyg vagyok a hajfestéssel, szerettem volna fekete hajat, de mivel nekem a vöröses barna áll jól és ronda mikor kopik, ezért hagyom az eredetit, sokkal igényesebben néz ki, nem kell elrontani. :) Ha valaki már belefog valamibe, akkor rendes ápolást végezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!