Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelen-e az olyan csaj...

Igénytelen-e az olyan csaj akinek mindig le van kopva a körméről a körömlakk?

Figyelt kérdés

Osztálytársnőmnek amióta ismerem, mindig "kopó félben" van a körömlakkja a körmein.. És sztem ez elég csúnya. Nem mintha nem lenne mindegy, de azért kíváncsi lennék h ti szerintetetek ez az ápolatlanság egyik fajtája..

. Folyamatosan festem énis a körmeimet, de amikor már kopik, én lemosom róluk a régi lakkot és újra festem...

2009. máj. 4. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is igénytelenség!
2009. máj. 4. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Elég igénytelen!

Én elő sem merném venni a kezem pl:egy boltban!

2009. máj. 4. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
NAGYON igénytelen!
2009. máj. 4. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem esztétikus az tény, de nem is igénytelen...

Én is gyakran megfeledkezem arról, hogy újrafessem, vagy lemossam és emiatt nem tartom magam igénytelennek. :)

2009. máj. 4. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is igénytelen, én még azt utálom a legjobban, hogyha rágja is a körmét mellé! A padtársamnak ilyen barbie rózsaszínes lakkja van, és folyamatosan rágja+le van kopva! Undorító!
2009. máj. 4. 19:09
 6/9 A kérdező kommentje:

De ő neki mindig.. :S És igen ő is szokta rágni.

És mégis van barátja.. Bár hozzá kell h tegyem, minden hónapban más. :] Mindegy ez nem lényeg most...

Akkor örülök ha nem csak én vélem úgy, h ez igénytelen..

2009. máj. 4. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
az utolsó válaszoló vagyok. Szerintem ne törtődj vele, csak önmagát égeti vele. Nem kell az ilyennel foglalkozni, majd egyszer feltűnik neki.
2009. máj. 4. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is igénytelen, pedig én ha kifestem a körmeimet akkor legtöbbször feketére, ami már sokak szerint magában igénytelen dolog, mégis vigyázok, hogy ne follyon le, és ha elkezd lepattogni akkor vagy leszedem és újrafestem, vagy leszedem és annyi..
2009. máj. 4. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát igénytelen az aki nem mosakszik, meg minden olyan dolog, mai ellen lehetne tenni, de nem tesz az illető. Nos nem szép látvány a lekopott köröm, vagy fesse újra, vagy mossa le rendesen. Vagy pedig olyannal kenje ki, ami áttetsző, szintelen forma.

Hát a retkes köröm az mégdurvább, kivéve ha valaki földi melót végez és nem volt alkalma körmöt vágni, vagy nincs nála köröm kefe :) de azért otthon reméljük nem koszos körmökkel bújik az ágyba.

Én mnidig levágom ak örmeimet, hogy ne tudjon alá menni a szutyok, és azért nem lakkozom, mert ronda mikor kopik, vagy lenő. Ugyaníyg vagyok a hajfestéssel, szerettem volna fekete hajat, de mivel nekem a vöröses barna áll jól és ronda mikor kopik, ezért hagyom az eredetit, sokkal igényesebben néz ki, nem kell elrontani. :) Ha valaki már belefog valamibe, akkor rendes ápolást végezzen.

2009. máj. 5. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!