Kb. hány évesen néztetek ki a legjobban eddigi életetek során?
mostanában :D de olyan 16 éves koromtól egész jól nézek ki.
19L
Optimalis esetben egyebkent mindenki a jelenlegi allapotat tartja a legjobbnak.
En 28 eves vagyok es teljes mertekben elegedett vagyok magammal, ugy erzem, hogy nagyon szuper a jelenlegi helyzet. :)
Viszont az is igaz, hogy csak szakkozepben, tinikent volt minden bajom magammal, kb 18 eves korom ota meg vagyok rola gyozodve, hogy a jelenlegi allapot jobb, mint az 1-2-3 evvel ezelotti. Viszont pont most neztem vissza 5 evvel ezelotti kepeket es most csodalkozom, hogy 1-2 dolog akkor nem tunt fel (peldaul miert volt akkor olyan a szemoldokom amilyen, stb), mert most sokkal jobb.
Nem tudom, hogy ez a dolog meddig tart, volt, aki azt mondta, hogy addig leszek elegedett magammal, amig nem szulok gyereket, utana mar visszasirom a lanykori alakomat, hajamat, arcomat, ruhaimat, stb.
De en mar szultem kettot es megsem sirom vissza, neha meg "cikinek" is erzem egykori onmagamnak nehany megnyilvanulasat, stilusat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!