Valaki vélekedik még így?
Na szóval láttam itt már gyakori kérdéseken amikor kint volt Christina Milian és sokan azt mondták h nem szép
szerintem viszont gyönyörű nő. [link]
aztán Molly Sandén is fent volt és rá meg írták,hogy milyen gyönyörű meg hogy álomnő stb
szerintem viszont ő nem szép.
Szerintetek? :) oltások nem kellenek.
Valóban más a szépség mindenkinek. Én egyébként egyetértek veled, de nekem is mondták már, hogy C. Milian csúnya.
Hát annyi baj legyen, ilyen a mi ízlésünk, nekik meg olyan. Egyik sem rosszabb a másiknál.
Christiana szerintem is nagyon szép, bájos, babaarcú nő, mégis olyan kis szexi. Molly meg szerintem annyira semmilyen.
Egyébként én azt nem tudom felfogni, hogy miért kell Keira Knightley-t szépségikonnal tartani, amikor szerintem kifejezetten ijesztő: csúfra plasztikázott orr, felfújt szájak, gebe test.
Egyetértek kérdező, teljes mértékben.
Ha már a cölöpök küllemének szidásánál tartunk, én meg azt nem értem, Jessica Albában mi szépet lát mindenki, kedves a mosolya oszt' cső, egyébként tökre átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!