Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki vélekedik még így?

Valaki vélekedik még így?

Figyelt kérdés

Na szóval láttam itt már gyakori kérdéseken amikor kint volt Christina Milian és sokan azt mondták h nem szép

szerintem viszont gyönyörű nő. [link]

aztán Molly Sandén is fent volt és rá meg írták,hogy milyen gyönyörű meg hogy álomnő stb

[link]

szerintem viszont ő nem szép.

Szerintetek? :) oltások nem kellenek.

2011. okt. 23. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a szépség relatív. mindenkinek más a szép.:)
2011. okt. 23. 20:24
 2/10 A kérdező kommentje:
tudom csak így a többség :D
2011. okt. 23. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Valóban más a szépség mindenkinek. Én egyébként egyetértek veled, de nekem is mondták már, hogy C. Milian csúnya.

Hát annyi baj legyen, ilyen a mi ízlésünk, nekik meg olyan. Egyik sem rosszabb a másiknál.

2011. okt. 23. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mind a ketten szépek :)
2011. okt. 23. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Szépek mindketten, de nekem nem itt kezdődik a gyönyörűség.
2011. okt. 23. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
én veled értek egyet.
2011. okt. 25. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Christiana szerintem is nagyon szép, bájos, babaarcú nő, mégis olyan kis szexi. Molly meg szerintem annyira semmilyen.

Egyébként én azt nem tudom felfogni, hogy miért kell Keira Knightley-t szépségikonnal tartani, amikor szerintem kifejezetten ijesztő: csúfra plasztikázott orr, felfújt szájak, gebe test.

2011. okt. 28. 18:18
 8/10 mus musculus ***** válasza:

Egyetértek kérdező, teljes mértékben.

Ha már a cölöpök küllemének szidásánál tartunk, én meg azt nem értem, Jessica Albában mi szépet lát mindenki, kedves a mosolya oszt' cső, egyébként tökre átlagos.

2011. okt. 28. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Keiranak egyáltalán nincs plasztikázott orra, szája. mellesleg gyönyörű. nézz meg róla egy képet, amin 17 éves... ugyan azt fogod látni.
2011. okt. 28. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem totál nem ugyanolyan. Egyszerűen nekem nem tetszik, olyan, mint Jacko.
2011. okt. 29. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!