Ki a legszebb az alábbi nők közül?
Figyelt kérdés
és mondjatok véleményt is az arcukról :)
2011. okt. 22. 02:00
13/18 anonim válasza:
2.
Az elsőnek olyan fura az orra, nem igazán tetszik. A 3.-nak meg nagyon magas a homloka szerintem. Persze ők is szépek, de a 2. a legszimpatikusabb nekem.
15/18 anonim válasza:
Az első kettő tök egyforma, a harmadik kicsit csúnyácska.
Nekem egy nő legyen már fehér.
17/18 anonim válasza:
A 3. irgtalmatlanul szép,mindene mosolya,haja(még a szőke is)szeme,szája.
18/18 mus musculus válasza:
Szerintem is a második, az utolsó inkább kislányos, az első meg kissé ufószerű, bár tény, hogy egyikőjük sem illethető a "csúnya" jelzővel.
Ezen az 'egy nő legyen fehér' kijelentésen eléggé felcsesztem az agyam, hiába vagyok jómagam is hipóreklám. Szóval akinek van egy barnább beütése, az eleve csak gusztustalan lehet és nem teljes értékű nő, egy félember. Micsoda modern felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!