Szerintetek van esélyem modellkedni ilyen arccal? Komoly válaszokat légyszi
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 17:42
11/17 anonim válasza:
szerintem is van valami különleges az arcodban
sok sikert kívánok neked :)
12/17 anonim válasza:
Helyes kiscsaj vagy, de a modellszakmában nincs esélyed. Alacsony is vagy, és sajnos ott 50 kiló körül van az átlag. Az arcod sem modelles, de szép vagy. Viszont szerintem nem éri meg modellügynökségekkel vacakolnod, mert vagy elküldenek, vagy le akarnak pénzzel húzni, egyik sem előnyös. :S
13/17 anonim válasza:
Nem az arcoddal van baj, de túl alacsony vagy. Szerintem ne próbáld meg.
14/17 anonim válasza:
Az arcod tényleg nem rossz, de mivel a modelleket kifutóra és fotózásra egyaránt szerződtetik nincs esélyed testileg, egy 174 cm magasságú lány is 50-52 kg.
16/17 anonim válasza:
Persze. A vakok közt a fél szemű a császár.
17/17 anonim válasza:
nagyon alacsony vagy ...kifuto modellnek biztosan nem
divat modellnek stb..nek meg nem sminkelhető az arcod szovl megmondom az igazat h nem
de félre ne értsd nagyon szép vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!