Lovag500 kérdése:
Lányok értékelésre lennék kíváncsi! Vélemény? (fotó lent! )
Figyelt kérdés
[link] =)
Facebook: Bencze Dániel (Kaposvár)
Akik felismernek, azoknak üzenném: Megnyugodhatnak, nem lesz több kérdés ezzel kapcsolatban!:)
2011. okt. 20. 16:35
21/39 anonim válasza:
Mókás ez a link,mert ha valaki nem az ismerősöd,csupán ugyan ezt a képet láthatja rólad az adatlapodon...
Fiatal vagy nagyon,de ennyi idős koromban biztos helyesnek tartottalak volna.Szerintem nem a legjobb választás egy félmeztelen kép fb-ra,könnyen nagyképűnek,arrogánsnak,beképzeltnek nézhetnek a többiek.
22/L
22/39 anonim válasza:
hmmmmmmmm :PP édes :)
nekem kiadta a fb kereső, de viszont nem tudom megnézni a képeid, mert ismeretlenek nem láthatják. (arra állítottad)
24/39 A kérdező kommentje:
Köszi:) 16
2011. okt. 20. 20:26
25/39 anonim válasza:
Szerintem NAGYON, NAGYON, helyes vagy. Formás arcod van, és szép "boci" szemeid. :) Van barátnőd? :) És ahogy látom sportolsz is ami + pont, és kell is. De azt se feledd, hogy nem minden a külső. 15/l
26/39 anonim válasza:
Helyes vagy,de a tükörbe feszítés már nagyon lejárt,bocsi.
27/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok! Igen, nem minden a külső!:)
2011. okt. 21. 15:12
30/39 anonim válasza:
Arcra kifejezetten megnyerő, az kevésbé, hogy a GYK-n mutogatod a félmeztelen képedet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!