Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik szubkultúrát ajánljátok?

Melyik szubkultúrát ajánljátok?

Figyelt kérdés
Amit ajánltok azt irjátok le részletzesen(öltözködés,fritura(de legjobban frizura-linkeket szeretnék),zene,viselkedés).Szeretnék valamilyen szubkultúrába tartozni,der nem tudom melyikbe!
2009. máj. 3. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz csatlakozz ami közel áll hozzád.

Egyébként minek csatlakozni valamihez? Kihalt az egyediség?

2009. máj. 3. 10:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja meg azt szeretném tudni milyen a Goth stilus?.
2009. máj. 3. 11:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, de nem a divatmajmonak való! Így is van elég sok belőlük.
2009. máj. 3. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj... ne legyél poser! A goth-nak története is van ám! Nem elég hozzá néhány fekete fűző.

Idéznék egy cikkból egy részletet: "A goth stílus a hetvenes években született. Olyan volt mint, egy anti-divat az akkori disco trend ellen. Ez az ideológia társult a gothichoz: A divat nem divatos többé; "Fashion is no fashionable any more!"

Érted? A gothok megvetik a divatot, nem érdekli őket, hogy mit gondolnak róluk az emberek, és nem a neten kérdeznek rá, hogy valójában mi is a goth.

Üdv: egy metálos lány

2009. máj. 3. 11:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy itt van a hip-hop stílus (mondjuk én nem ezt az underground stílust képviselem, nekem az nem jön be)...

Lássuk miből áll, zeneileg: Rap, Hip-Hop, R&B, Soul, Reggaeton stb... Öltözködés, hát sztem aki sok klippet néz meg van ízlése az levágja a dolgokat :). De amúgy mi se kedveljük azokat akik nem érzik át a stílust (mondjuk ha benne vagy, lehet idővel megfog, és átérzed :D)

2009. máj. 3. 11:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel a divat,vagy hogy mit gondolnak rólam.
2009. máj. 3. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

ne haragudj, de ez nagyon gáz..

egyébként legyél alter, nagy sállal meg tornacipővel, most az a menő, és tutira lesz társaságod..szabadidődben hallgathatod a petőfi rádiót, a zp-be járhatsz és altertáncot járhatsz, gitározhatsz a füvön, hirtelen 'véletlenül' elkezdhet érdekelni a rajz, a művészetek, és törzsvendége lehetsz az elvont gondolkodású köröknek.

ezzel elmondtam a véleményem erről a csoportról, de ettől függetlenül tényleg ez való neked.

2009. máj. 3. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
57%

Utcsónál a pont! Most a művészg*ciség a nagyon menő...

Szánalom.Én inkább maradok egysenki.

2009. máj. 3. 13:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A goth az elmélkedés azon pillanatairól szól, amelyekben mindannyiunknak része van - nosztalgia, sóvárgás, amelyek az érzelmeinkből születnek, saját gyarlóságaink aláfestő zenéje ez. A goth a zenének az egyetlen formája ma, amely a lelkünket nagyító alá veszi. A melankólia mögött mindig több a bánat, mint a tragédia, több az igazság benne, mint a dráma. Épp ezért a méltóság a goth esszenciája. Ezek azok a dolgok, amelyek miatt olyan mozgalommá vált, amely ünnepli az életet, s nem értékeli le azáltal, hogy az alapvető kérdéseket hagyná megmerevedni, kiszáradni.

A gothról röviden ennyit. És ne haragudj, de valahogy nem örülnék ha ezt "választanád". Fú de gáz ezt leírni. Szubkultúrát választani. Bocs, de jobb ha nem is írok többet.

2009. máj. 3. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez extra ciki. Ajánlanám a lúzer szubkultúrát.

Ennek magától kialakulnia kell nem ajánlásra. Ez nem egy szakkör b*szod! Ha még ajánlanának is neked valamit

beöltöznél, ha nem is látszana messziről, hogy közöd nincs a dologhoz beszélnének veled két szót és rögtön leesne, hogy poser vagy és gőzöd sincs az egészről. Mit gondolsz mi az a szubkultúra, jelmezbál?

2009. máj. 4. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!