Borotválástól lehet szőrbenövésem?
Figyelt kérdés
és az am milyen? piros "csíkok" lesznek?2011. okt. 16. 11:55
1/7 anonim válasza:
igen, legjobban az életlen borotvától lesz. nem csíkok, hanem piros pöttyök, annak a helyén ahol a szőrszál nő ki.
2/7 anonim válasza:
Igen, nem csíkok lesznek, igazából olyasmi, mint egy pattanás.
3/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom h nekem mi van a lábamon, mert olyasmi mint a seb.. s ha lekaparom akkor folyik belőle a vér is..de olyan hosszúkó az alakja és azért gondolom h szőrbenövés lehet:-s
2011. okt. 16. 12:07
4/7 anonim válasza:
Akkor inkább megvághattad a lábad, csak nem vetted észre. És ne kapargasd fel.
5/7 A kérdező kommentje:
nem vágtam... ez pár napra lett miután leborotváltam.. éreztem is h ahogy a nadrág hozzá dörzsölődött fájt..
és ha szőrbenövés akkor mit kell tennem vele?
2011. okt. 16. 12:29
6/7 anonim válasza:
Nekem például az epilátortól is lesz, sőt, néha látom a szőrszálakat a bőröm alatt, és nagyon óvatosan ki tudom őket piszkálni, esetleg ezt tudnám javasolni.
7/7 anonim válasza:
Ezért használok epilátort,4étig sima a lábam,és jobb mintha kétnaponta kéne lábat,hónaljat,intim területet borotválni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!