Szerintetek milyen a felső testem 1 év fejlődés után?
Figyelt kérdés
elsősorban lányok válaszát várom
(f20) bal felső 1 éve készült jobb alsó egy hete.
2011. okt. 16. 00:16
31/39 anonim válasza:
Nekem bejön a változást, grat! :)
20L
32/39 anonim válasza:
Ügyi vagy :) Kis vékonyka vagy de nekem pl pont ez jön,.
34/39 anonim válasza:
Pont tökéletes.Nagyon bejön :) és szőrösen jobb volt :)
35/39 Zsákos_Frodó válasza:
Vékonyan szerintem írtó hülyén néztél ki szőrősen, de most... írtó jó, ahogy a felsőtested is. ;)
36/39 anonim válasza:
Hát láttam nagyobb változast.. 1év alatt ez nekem nem olyan nagy szám. De persze valakinek meg ennyi akaratereje sincsen:)
37/39 anonim válasza:
Szerintem meg a legelso kepen nagyon rossz tested volt... Most mar jobban nezel ki valahogy, de azert nem vagy izmos. Elhiszem h igy mar bejossz a lanyoknak de azert nem vagy izmos... Az h van izmod meg latszodik kicsit meg nem vagy izmos, nekem ez átlag. Az izmos (kidolgozott testu) kategoria kb [link] Itt kezdodik... Szoval ezzel egy fitt test versenyen indulhatnal ami csak lanyoknak van sajna
39/39 anonim válasza:
A képek néha csalnak. Jók a fények, egy kicsit látszik, h elkezdtek kialakulni a kockáid, de ez élöben nem igy néz ki. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!