1/29 anonim válasza:
Mit akarsz hallani? :)
Szép a szemed, jó a hajad.
Elég fiús vagy, és ez bejön. (nem olyan kis nyáladzó majom, mint a mai fiúk legtöbbje.)
Csak így tovább!
24/N
3/29 anonim válasza:
Valahogy furán nézel ezen a képen. Mutass másikat is. Több képről könnyebb véleményt alkotni.
4/29 A kérdező kommentje:
Köszi!
Tudom kicsit sovány vagyok,bactatnak is érte eleget,de 2 hónapos kép,azóta feljött 6 kiló :)))
arcon nem látszik csak a karomon,és sajna a pocakon .(
2011. okt. 14. 12:00
6/29 anonim válasza:
Szerintem a szakáll nem kellene
28/n
7/29 A kérdező kommentje:
Valószínű igazad lehet,de azt mondják nélküle -6 év
2011. okt. 14. 12:18
8/29 anonim válasza:
12:15ös vagyok
és az miért is baj? :) Ha elég karakteres az arcod (és az) akkor nem baj, ha pajkos.
Brad Pittért is odavannak a nők (a többsége biztos) pedig szakáll nélkül nem néz ki 40nek
9/29 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy, aranyos :)
Amúgy kicsit Tóth Ádámra, talán a Megasztárban volt. De számomra te jóképűbb vagy.
19L
10/29 anonim válasza:
kihagytam, hogy hasonlítasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!