Mi a véleményetek erről a képről? Szerintetek milyen az alakja? Jól néz ki? (kép lent)
2011. okt. 12. 18:27
21/28 A kérdező kommentje:
nem én vagyok az.
2011. okt. 15. 21:12
22/28 anonim válasza:
Aranyos,egész jó,átlagos,nincs vele semmi baj:)
de tőled elég tahó dolog,hogy felteszed...még ha tud is róla...azt meg se említem,hogy még a facebookját is belinkelted...-.-
24/28 A kérdező kommentje:
mondom nem én vagyok az :||
2011. okt. 16. 12:17
25/28 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy lehetőleg máskor ne rakd fel akkor sem, ha ő kér rá, vagy ő ad rá engedélyt neked. Ha azt szeretné, hogy ismerkedjenek vele, akkor rakja ki a linkjét ő maga (ami persze úgyszintén nem lesz hiteles, de egy fokkal jobban hangzik).
(Megjegyzés: a 'tahózós' hozzászóló nem én voltam, annyira nyilván nem süllyedek le. Csak mint jó tanács gondoltam).
A facebookos link utáni (most épp 69%-os) hozzászóló
26/28 A kérdező kommentje:
értem :)
2011. okt. 16. 17:10
27/28 anonim válasza:
Nincs vele bajom, de simán összekeverném az utcán mászkáló többi egymillió lánnyal.
28/28 anonim válasza:
Picit alacsony, és gyerekes arca van. Inkább cuki, mint szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!