Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan tetoválás, ami...

Van olyan tetoválás, ami egy-két év után kijön és ha már kopik, akkor elmosódik?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 18:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Úgyértem, ha igen akkor elmosódik vagy fokozatosan eltűnik?
2009. ápr. 29. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kozmetikai tetoválás, egyik barátnőm 16 éves korában csináltatta, azt mondták neki max 4 év és eltünik, most 24 éves és még mindíg meg van neki, de nagyon csúnyán kopik, ő már azon gondolkodik, hogy átütteti végleges tetoválásra, mert az legalább szép.

De manapság biztosan jobb technikákkal dolgoznak

2009. ápr. 29. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

halványulni halványulhat kicsit, de nem kopik le, max ha lézerrel eltüntetteted, ha nem akarsz tartós tetkót, akkor javaslom a hennát. Ami lekopik, az már nem igazi tetoválás, az igazi tetkó az maradandó.

Aki nem biztos benne, hogy akar tetkót és meg fogja bánni, az ne csináltasson.

Én most csináltatok szerdán a lapockámra egy fekete (nem szines) csikóhalat, kb 8 centi lesz és árnyákolt, tehát három dimenziós hatású.

Itt zegen a boris tetto és pircing szalonba megcsinálják. 10 ezer forint, elővétel ennek a 30 százaléka, azaz 3 ezer forint. a csávó megrajzolja aztán rányomja hátadra, és a körvonal mentén kitetoválja fél óra alatt. két három napig ne érje nap és víz.

Minél mélyebb bőrrétegbe szúrjűk a tűt annál tartósabb a tetkó.

2009. ápr. 30. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Ilyenen már én is gondolkodtam. 16 éves múltam és nagyon szeretnék olyan tetkót ami nem marad meg öregkoromra. És akkor hallotam ezt a 4-5 éves tetkót. Elvileg le kéne kopnia vagyis felszívódnia.Nem tudom mi ebbe a valós de nagyon érdekelne.
2009. ápr. 30. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!