13 éves lány vagyok,165 cm,44 kg! Kevés vagy sok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 20:38
11/20 anonim válasza:
hát én 162 cm magas és 52kg vagyok : D akkor ez most sok?!:D
16/L
13/20 anonim válasza:
Szerintem az kevés..én 158cm vagyok és 44kg. Akkor most én kövér vagyok? 13/L
14/20 anonim válasza:
12 évesen vagyok 162/55 szerintem egyáltalán nem vagyok kövér:D Mondjuk nekem a ducibb testalkatok tetesznek.
15/20 anonim válasza:
Hát és meg 13 évese lány, 165 körüli magassággal és 57 kg-mal. Akkor az most sok igaz?
16/20 oroszkremtorta válasza:
13évesen könyörgöm ne akarjatok már eldönteni hogy ki a "dagadt" (én személy szerint utálom ha valaki így hívja a ducibb embereket,olyan megalázó,becsmérlő) és ki a vékony. Tanuljatok, egyetek egészségesen, még rengeteget fogtok nőlni,izmosodni,hízni. Ne az "alakotokkal" foglalkozzatok,mert az ilyenkor még nincs! Ahogy a többiek is mondták, 16-18évesen már inkább. De hogy ne offoljak, ha 2-3évvel idősebb lennél kevés lenne, de most még úgy is oly mindegy, hiszen fejlődik a szervezeted,most a legjobban. :)
17/20 anonim válasza:
Tudom h későn válaszolok de én is 14 leszek nemsokára és én vagyok 174cm magas és 63 kg.. :DD örököltem... :DDD
19/20 anonim válasza:
165 centisen 55 kg-nak kellene lenned minimum,bár mivel ez 2011-es kérdés már egy 20 éves nagylány lehetsz ^^
20/20 anonim válasza:
Pont jó ez a testsúly! :)
Bárcsak én is ennyi lehetnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!