Hogyan tudnám megváltoztatni az arckifejezésemet, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy gyilkos?
Figyelt kérdés
Mondták már páran, hogy néha olyan félelmetes, brutális, szomorú, bús a képem, mintha valami gyilkos lennék, pedig nincs rossz kedvem. mondták, hogy nevessek, de ha egyszer nincs min?2011. okt. 8. 20:16
11/22 anonim válasza:
dezsőőXDXD haveeer hát tuttamén
12/22 A kérdező kommentje:
holnap meghaltok!
2011. okt. 11. 16:09
13/22 anonim válasza:
Dezső,Dezső..Nem értem miért kellett ennyire megharagudnod.:( Hát mondom,hogy szeretünk! :D
14/22 anonim válasza:
tehát az arckifejezésed tökéletesen tükrözi amit érzel irántunk
dezsőő vazze
15/22 A kérdező kommentje:
Ez van. néha kihozzatok belőlem az állatot. meg néha titokban a kanos csődört is, nem tudom, hogy ez mennyire tűnt fel, de kettőtök iránti többet is érzek.
2011. okt. 12. 20:50
16/22 anonim válasza:
Bazzz...!!! Ne mááár...:D De nekem van barátom,hisz jól tudod.:) Na nem baj attól 1 menet belefér.:P csak ne áruld el senkinek.:) (L)
17/22 anonim válasza:
jajj dezsőő ez annyira romantikuus
18/22 A kérdező kommentje:
az a szemét ribanc! de miért ő? talán nagyobb a farka?
bammeg annyit röhögtem már ezen a párbeszéden h már bérgyilkos fej helyett joker fejem van. látjátok fiúk így kell ezt csinálni xD. köszi a segítséget :D
2011. okt. 13. 20:28
19/22 anonim válasza:
dezső bazzzmeg én nem vagyok fiuXD
20/22 A kérdező kommentje:
na bassszameg. lebuktam. senkinek egy szót se!
2011. okt. 14. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!