Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó ötlet? : )

Bogee123 kérdése:

Szerintetek ez jó ötlet? : )

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam, hogy lassan minden nő élete részekén ttekinti a sminket, nagyon sokat alapozóznak és kenik magukra nagyon vastagan a festéket. Amikor még kisebb voltam, én is ezt szerettem volna tenni, állandóan szemhéjfesték, kihúzó, spirál, rúzs stb... de így hetedikesként rájöttem, hogy semmi értelme! Nem szeretném sminkelni magam, maximum egy kis szájfény, alkalomra leheletnyi szemhéjfesték és spirál. Vannak azok a nagyon szép színésznők, énekesnők és modellek, akik smink nélkül nem is olyan szépek, teljesen átlagosak, vagy rosszabbak, és ezt nem takarhatják, mindenhol be van kamer

zva a ház:// Öltözködésképpen pedig persze, én is imádom a trendi cuccokat, de azért az már túlzás, hogy eg ynő egy neonrózsaszín mellkasig dekoltált felsőt magára húz egy seggaljig érő szoknyával, na meg azok a hatalmas, 15 cm-s tűsarkúk...akkor már maximum a 10:) Hajtupírozás, festés, melír, hajlakk, hajzselé, hajvasaló és sütővas...mindegyik tönkreteszi a hajunkat:( Plusz az, hogy senki ninc smegelégedve az alakjával, csak aki tényleg csontváz, és még a vékony is kövérnek látja magát:'( Úgy döntöttem, hogy én nem leszek plázacica, nem fogom magam agyonfogyókúrázni, minden nap kikenni és a hajamat nem fogom állandóan egyenesítgetni, göndöríteni meg hajcsavaróval. Szerintetek ez jó ötlet? Vagy rosszul gondolkodom? Előre is köszönöm:)

12/L

2011. okt. 8. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyet kérdez azt egyet akar olvasni:

Jaj, de jó gondolkodásod van, valóban, ezt így kellene mindenkinek, de ügyes vagy, jaj de jó végre egy okos lány, maradj ilyen, tuti jó így!

2011. okt. 8. 14:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk, hogy megváltozik-e a véleményem...tisztában vagyok a következményekkel, én ÚGYSEM leszek plázacica. Senki nem mondta, hogy különleges akarok lenni..;)
2011. okt. 8. 14:16
 13/16 A kérdező kommentje:
hátnagyonvicces...1általánnem jó?;)
2011. okt. 8. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem jól gondolod. :)

Csak tudod, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik. Van, aki csak talpig sminkben, miniruhában, póthajjal és csontsoványan érzi jól magát. Persze őket sem kell ezért elítélni.

Te a természetesség mellett döntöttél, másoknak inkább a Barbie baba stílus tetszik.

Légy önmagad, és ez a légyeg! :) Úgy, ahogy azt Te a legjobbnak látod. :)

2011. okt. 8. 14:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nagyon köszönöm, igazán sokatmondó válasz volt:) hát igen, Barbie babának is kell lenni, me természetesnek is:)
2011. okt. 9. 10:01
 16/16 anonim válasza:
Egy akár kicsit "csúnyább" lány-t sokkal többre lehet értékelni mint egy "festékes vödör" csajt. Mert ha reggel az elsőként említett lány mellet ébredsz nem lepődsz meg. Viszont mikor este 1 Barbi babával mentél lefeküdni és 1 boszorkány kel fel melletted az igencsak idegesítő.
2012. okt. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!