Miss Kárpátok Királynője. Szerintetek jelentkezzek?
Facebook-on láttam a versenyt. Itt a weboldala: [link]
Sajnos semmi info nincs a versenyről! Hogy mikor lesz megtartva, mi alapján dől el hogy ki nyer (félek hogy ebből Facebook szavazás lesz, legalábbis ha lesz valami elődöntő...), lesz-e felkészítő tábor, stb. Csak annyi, hogy 16 éven felüliek jelentkezhetnek. Van, aki többet tud mondani? Szivesen jelentkeznék mert tetszenek a nyeremények, de félek így semmi info nélkül belevágni! 17 éves vagyok, mivel azt írja hogy dec. 31-ig lehet jelentkezni, ezért gondolom hogy 2012-ben kerülne megrendezésre a verseny amikor már 18 lennék.
Hát, ha nem nagyon van infó ÉS kérnek pénzt, akkor az valószínű, hogy átverés, de úgy látom, itt nem ilyesmiről van szó...
Viszont ez szerintem tényleg ilyen facebook-szavazós cucc, oda van írva, hogy aki a legtöbb lájkot kapja.
Meg hát, az egész oldal elég bénán van megszerkesztve, szóval nem kelt éppen profi hatást.
Egyébként, csak akkor jelentkezz, ha nem vagy annyira szép, mert a szépségversenyeket csúnyák szokták nyern, viccen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!