Rendes melltartóra mikor térjek át?
1. Ti mikor tértetek át a rendes melltartóra a topról? Nem dátumra vagyok kiváncsi, hanem mekkora volt a melletek, és inkább azért döntöttetek így, mert más mások is olyan melltartót hordtak, vagy mert már kényelmetlen volt?
2. Hogyan \\\\\\\'szőrtelenítitek\\\\\\\' a bajuszotokat? A szőkítést ajánljátok? Meddig tart egy szőkítés? (úgy értem tovább tart, mintha más módszerrel csinálnám?)
1.) mikor elkezdett zavarni sportolás közben. kb. elsős gimis koromban. 80-as körüli mellbőségnél
2.) gyanta a jó megoldás szerintem. ha egy-egy szál kinő, akkor csipesz. a szőkítés szerintem félmegoldás. Gondolod csak el, milyen, mikor nő le...
80B-s méretnél 8. fél événél...
Bajusz nem szőrtelenítem nincs rá szükségem szerencsére...
Amikor már úgy érzed hogy, muszáj a kosaras :D (ha nagyon lógnak akkor érdemes a kosarast!)
2. Szőkítés: szőkítő por és hozzá 6% vagy 9% vagy 12% es erősségű OXI krém
én hasamat meg hátamat szőkítem a fekete pihéktől... :D xD hála istennek bajszom nem nő :D:D
12 % használom és az gyorsan szív de, max 15 percig lehet rajtad!!
Én inkább a 6% ajánlom mert, lassan szív és sokáig rajta hagyhatod!
Vegyél kis tálat ecsetet! KESZTYŰT :D keres össze túrósra :) és szépen vidd fel :D hagyd rajta mosd le :D szádba ne kerüljön :D
1, Mivel nekem már 8évesen elkezdett nőni, így 11évesen már melltartót hordtam.(pontosabban a 11. szülimre vettem magamnak). És azért, mert már zavart, hogy lötyögött:(
2, Nekem szerencsére nincs ilyen gondom.
12 évesen kezdtem melltartót hordani,de nem hordtam előtte topot...
12 évesen 75/B-s mellméretem volt, és egyszer egy orvosi vizsgálaton,amikor le kellett vetkőzni,és volt mellettem 2 nyolcadikos tök lapos lány kitömött melltartóban,akkor esett le,hogy nekem meg már kéne hordani.:)
Eddig csipesszel szedtem,időigényes és valamikor kellemetlen,de most lustaságból átálltam szőrtelenítő krémre,ami nekem nagyon bevállt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!