Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rendes melltartóra mikor...

Rendes melltartóra mikor térjek át?

Figyelt kérdés

1. Ti mikor tértetek át a rendes melltartóra a topról? Nem dátumra vagyok kiváncsi, hanem mekkora volt a melletek, és inkább azért döntöttetek így, mert más mások is olyan melltartót hordtak, vagy mert már kényelmetlen volt?

2. Hogyan \\\\\\\'szőrtelenítitek\\\\\\\' a bajuszotokat? A szőkítést ajánljátok? Meddig tart egy szőkítés? (úgy értem tovább tart, mintha más módszerrel csinálnám?)

2009. ápr. 28. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

1.) mikor elkezdett zavarni sportolás közben. kb. elsős gimis koromban. 80-as körüli mellbőségnél

2.) gyanta a jó megoldás szerintem. ha egy-egy szál kinő, akkor csipesz. a szőkítés szerintem félmegoldás. Gondolod csak el, milyen, mikor nő le...

2009. ápr. 28. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én úgy 14 évesen jó,kicsit előtte nem volt nagy cicim de tök lapos se...b-s kosaras volt az első ,kicsit nagy volt még,de nem nevetségesen.azért is vettem melltartót mert osztásaim barátnői már mind azt használtak és cikinek éreztem volna ha csak toppom van.(persze ha nincs cicim akkor más a helyzet)és tesiórán is zavart futáskor...nah meg mikor átlátszik a mellebimbód és a kis 13 évesfijjúúk kinevetnek :D bajusz:először nekem szőkítve volt de csak pár napig volt olyan nagyon jó max egy hét után lekopott és csúnya volt mert nekem nemcsak sötét de nem ilyen kis pihék jó nem durván de nemszeretem ha ott van,ezért gyantáztatni szoktam és az elég sokáig jó.de kérdezd meg a kozmetikust hogy ő melyiket ajánlja 13-4 éves korba szőkítést szokták mivel még serdülés miatt is lehet .... ill. nekem azt mondta annak idején hogy azért szőkíti mert vékony szálú és ha gyantázná akkor erősödne.....de mégis megcsináltattam mer tnemvolt úgy jó..nem erősödik drasztikusan már 1 éve biztos ezt lkalmazom ha nem több és nem vettem észre hogy erősebb lenne
2009. ápr. 28. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

80B-s méretnél 8. fél événél...

Bajusz nem szőrtelenítem nincs rá szükségem szerencsére...

2009. ápr. 28. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
*oszttársaim,barátnőim bocsi a hibák ért!
2009. ápr. 28. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Amikor már úgy érzed hogy, muszáj a kosaras :D (ha nagyon lógnak akkor érdemes a kosarast!)

2. Szőkítés: szőkítő por és hozzá 6% vagy 9% vagy 12% es erősségű OXI krém

én hasamat meg hátamat szőkítem a fekete pihéktől... :D xD hála istennek bajszom nem nő :D:D

12 % használom és az gyorsan szív de, max 15 percig lehet rajtad!!

Én inkább a 6% ajánlom mert, lassan szív és sokáig rajta hagyhatod!

Vegyél kis tálat ecsetet! KESZTYŰT :D keres össze túrósra :) és szépen vidd fel :D hagyd rajta mosd le :D szádba ne kerüljön :D

2009. ápr. 28. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

1, Mivel nekem már 8évesen elkezdett nőni, így 11évesen már melltartót hordtam.(pontosabban a 11. szülimre vettem magamnak). És azért, mert már zavart, hogy lötyögött:(

2, Nekem szerencsére nincs ilyen gondom.

2009. ápr. 28. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:

12 évesen kezdtem melltartót hordani,de nem hordtam előtte topot...

12 évesen 75/B-s mellméretem volt, és egyszer egy orvosi vizsgálaton,amikor le kellett vetkőzni,és volt mellettem 2 nyolcadikos tök lapos lány kitömött melltartóban,akkor esett le,hogy nekem meg már kéne hordani.:)

Eddig csipesszel szedtem,időigényes és valamikor kellemetlen,de most lustaságból átálltam szőrtelenítő krémre,ami nekem nagyon bevállt.:)

2009. ápr. 29. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!