11/19 anonim válasza:
pfoajjj, te vagy a vilag legkoverebb embere, ez szornyu!!!!
ajj, ez mar faj.. ismerek testesebbet is mint te s meg o sem nevezheto dagadtnak.. ennyire onbizalomhianyos vagy??maskulonben ha ien nadraba gyomoszolod magad ugysem latszik a feleslek..szal ertelmetlen ez a kerdesed...bocsi.
amugymeg nagyon jo alakod van...:)
12/19 anonim válasza:
dagadt??biztos h nem, láttál te már dagadt embert? nagyon nagyon ó alakod van, ha pedig van kedved egy kis sport és tökéletes, komolyan, nyári biztos siker!! :))
15/19 anonim válasza:
Nincs baj az alakoddal, de sportoljál, ahogy csak tudsz, és az majd kialakítja a legjobbat. Én az alsót cserélném le, de te tudod :)
16/19 anonim válasza:
Nem értem a kérdést...
Tök jó alakod van, de tényleg. Az arányok is jók, a méretek is optimálisak, ami látszik belőled, az OK.
Tényleg megfordult a fejedben, hogy dagadt vagy, vagy csak unatkozol, és egy kis megerősítésre, fényezésre vágytál?
18/19 anonim válasza:
Dughatóan jól nézel ki! Mi a számod?
19/19 anonim válasza:
én is ilyen vagyok csak picit vékonyabb a combom, de nekem is azt mondják, nem vagyok dagi :) am nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!