Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, Őszintén.! Vékony lány...

Fiúk, Őszintén.! Vékony lány szebb, vagy az akin "lehet mit fogni. "?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Jajj fiúk, itt mondjátok hogy az a jó ha van mit fogni, mégis ha utcán végigmegyek 20-ból 17 fiúnak vékony,karcsú barátnője van, és baráti körömből is sokkal kapósabbak a vékony lányok.

És ezt nem azért mondtam mert féltékeny vagyok, és a van mit fogni kategóriába tartozom. Vékony vagyok,úgyhogy nem az irigység szólt belőlem az előbb. :/

2011. okt. 2. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Jajj fiúk, itt mondjátok hogy az a jó ha van mit fogni"

A válaszolók közül eddig én voltam az egyetlen, aki ezt explicite kijelentette, a többiek inkább a feszes, sportos lányokat preferálták itt is. Az eddigi barátnőim 100%-ban "töltött galamb" alkatúak (nem kövérek, hanem nőiesen teltek) voltak ;)

31/F

2011. okt. 2. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az ehhez a kérdésre kapott válaszokra értettem, hanem már több kérdésnél is olvastam hogy azt hajtogatják hogy az a jó ha telt, meg a való életbe is szembe szokott jönni velem ez az állítás.
2011. okt. 2. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:
29%
Véleményem szerint a fiúk többsége azért hajt a vékonyabb, illetve elől deszka hátul léc alkatú lányokra, mert ez a divat (sajnálatos módon). Figyeljük meg, fiatal korában milyen nője, valamint később milyen felesége lesz az illetőnek :) Szerintem többségében igen nagy különbséget fedezhetünk fel (tisztelet a kivételnek). Szerintem a fiúknak igenis tetszenek a húsosabb csajok, gondoljunk már bele ! :D Azt sokkal jobb dugni nemde? Hallottam már azt is, hogy a plázában jobb megjelenni egy karcsú hölggyel,azonban az ágyban mégis jobban szeretnek olyannal lenni, akin van mit fogni, erről ennyit. GÁZ aki nem meri felvállalni a saját ízlését, és a divatra támaszkodva fogpiszkálókkal áll le, hogy menő legyen :))
2011. okt. 6. 16:59
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem egy jó nő ott kezdődik, hogy nem csuklik össze a piacon, ha fel kell emelni az 5-10 kilós szatyrokat.

25N

2011. okt. 6. 19:42
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

16:59-es:

"Figyeljük meg, fiatal korában milyen nője, valamint később milyen felesége lesz az illetőnek"

Te aztan nagyon "jo" megfigyelo vagy.

Akkor igazan eszrevehetted volna azt is, hogy a "van rajta fognivalo" felesegek altalaban az eskuvo idejen meg vekony, karcsu holgyek voltak. Sajnos, vagy szerencsere (nezopont kerdese) a nok donto tobbsege meg manapsag is elvesziti a lanykori alakjat 1-2-tobb szules utan, vagy csak siman elkenyelmesedik es megasszonyosodik. Inkabb ez it a lenyeg.

De nem vedem a ferfiakat: ok sem jobbak. Sorhas es nulla odafigyeles sok esetben.

2011. okt. 6. 22:35
 17/21 anonim ***** válasza:
51%
Miért csak a végletre tudtok gondolni? Attól hogy még egy lány csinos és vékony, az nem azt jelenti hogy csont és bőr, vagy hogy összeszakad egy 5 kilós cucctól ha fel kell emelni..-.-
2011. okt. 7. 15:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nem mondtam, hogy a vékony lány összeesik egy 5 kilós cucctól!!!! A duci is összetud, ha nincs rajta izom! Szóval ne forgasd ki más szavait! Kösz! -.-
2011. okt. 7. 18:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A másik meg az, hogy 5 kilós szatyrokról beszéltem, nem egy szatyorról! Érzed a különbséget, nem? Bocsánat az indulatos válaszért, de ki tudok akadni az ilyen emberektől.
2011. okt. 7. 18:53
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
Jójó, bocsi! Én értelmeztem félre.
2011. okt. 7. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!