Pasik mi a véleményetek a műkörömről?
Minek a műköröm ? Nincs természetes igazi körmöd ?
A műköröm ronda!
Nekem tetszik,ha igényesen van megcsinálva.inkább a kocka,a hegyestől félek,nehogy megmogyorózzon,ha ideges:)
30
az ne hordja aki nem tudja igényesen rendben tartani, pl lenövés, köpedés, gyászkeret, nekem a hegyes nagyon hosszú lehajló nem tetszik, sztem trampli, sosem kellene nekem, ahogy a feketére kihúzott megrajzolt szemöldök vagy a szájkontúr kihúzás sem,akinek az tetszik az úgyis csináltatna magának, akinek meg nincs, az valszeg nem tartja fontosnak, vagy nem tetszik neki. Most őszintén, mért hiszi azt minden nő hogy minden csaj úgy akar kinézni, vagy h minden pasinak az jön be? Sztem annyira túlzásba viszik a szolit, a műkörmöt, meg a sminket, hogy az hányinger. Meg sokaknak a szemöldöke olyan csúnyán van kihúzva....
Inkább maradok az enyhén kiszedett szemöldöknél, a fehér bőrnél, és a szolid fehérneműknél, sportos elegáns szolid ruháknál, akinek szép arca van és jó alakja van, az kabátban is szexi cicanadrág és ribancrendszám nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!