Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kedvelik a fiúk anyira...

Miért kedvelik a fiúk anyira ezt a lányt? (lent bőv.

Figyelt kérdés

Hali!

Szóval van egy lány osztálytársam aki nem valami szép... Mármint kiengedett hajjal elmegy de ha összefogja akkor, nagyon csúnya lesz. Na ő nagyon rosszul öltözködik merthogy nemvesz fel színes ruhát csak feketét, vagy szürkét. Meg mindenkit nem vesz figyelembe!! Tehát terjed róla egy csomó pletyka de ő meg lesz.arja sőt! még alá is támasztja őket meg gúnyt űz belőlük.

Az összes csaj utálja őt csak egy barinője van. Meg van még pár akoik kedvelik de ők nincsenek együtt a suliban sem. Na és a fiúk meg tökre odavannak EZZÉRT a lányért.

komolyan! Mindenki tökre bele van zúgva meg be is valják neki. Van egy csomó szép nőies lány, akkor miért őt szeretik?, Meg ő amúgyy is nagyoooon éretlen. Az arca is pufi kislányos meg melle sincs

Ja és hihetettlenül agresszív. Ez az eset a szemem előtt történt:

Egy tök jóképű fiú odaállt az iskola ajtajába, amikor szünet volt. Bohóckodott és kitárta a karját az ajtó két szélére úgyhogy mindenkinek át kellett bújnia a karja alatt. De jött ez a láy akiről beszéltem és megállt a fiú előtt. először szúrósan nézett rá de mivel a fiú nem csinált semmit azért megpróbálta leszedni a kezét az ajtó oldaláról. Amikor a fiú csak mosolygott a lány megfogta és beleharapott a srác karjába!!!4!!

De a srác nem akadt ki hanem nevetett és elengedte a lányt és ez semmi, mert azóta aranyos kiskutyának hívja és mindig megsimogtja a csaj fejét. A lány nem mosolyog vissza rá csak néz szúrósan gonoszan de a fiú azért is kedveskedik.

miért???? Kérdem én miért?? De most komolyan, ti értitek ezt? Egy olyan lányt szeretnek aki élni sem tud. A sulibulikba sohasem jön el mert ő utálja a disco zenét. Akkor mégis mit hallgassunk? ő ilyen ősrégi zenét hllgat mint a nagyapám... élni sem tud! Egy ilyen lány mit akar.

Egyszer mondtam is neki hogy, öltözhetne divatosabban, mire kiröhögött! És aztmonda hogy, én egy kis klón vagyok de ő meg a dart véder és nem hasonlít senkire sem míg belőlem rengeteg van. aztán elkezdte dúdolni a csillagok hábórúja zenéjét és otthagyott! Tisztára mérges lettem. Sztem lezb.i mert egy lány nem néz ilyen filmeket nem? meg mi az hogy a legjobb pasikat visszautasítja??

Annyira felhúz az a kis.....

meg be szokott szólni, mert amikor pl. partinapszemüvegben voltunk a barátnőimmel, akkor az informatikán nem értettünk valamit és akkor jelentkeztem de a tanárnő nem vett észre és mielőtt, szólhattam volna a lány minden nélkül.: Elnézést tanárnő. A partiarcok nem értenek valamit mert ők csak arra használják a számítógépet hogy az inertenen flourt nézzenek.

Én azt hittem hogy kitépem a haját!! hogy lehet ilyen bunkó?? meg amúgy is stréber. Csak ötöse volt hatodikban! Meg most is úgy áll matekversenyekre megy..... Ez a fiúknak nem jön be, akkor mégis méirt vannak oda egy ilyen okostojásért. Én is jól tanulok 3as átlagom van szerintem az tök normális. De a tanárok is imádják.

Olyan mint egy sátán! Télleg a sátánra hasonlít!

Monjátok már el hogy mit esznek ezen a fiúk?? Tavaly is valentinnapra csak ő kapott ajándékokat pedig nálunk nem is szokás!

Bocs ha esetleg van helyesírási hiba csak ideges vagyok!

13L

2011. szept. 30. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de a fiúk nem szeretik az ilyen hülye p*csákat mint te max. csak szexre kellenek.

És nem értem miért lenne béna valaki, és nincs élete ha nem követi az ilyen tömegcuccokat, mint te meg a barátnőid na meg tanul is... Amúgy nem hiszem, hogy normális lenne a 3as átlag. Nem mondom azt, hogy én olyan hú, de jó tanuló voltam, de el tudom képzelni, hogy milyen csaj lehetsz... De szerintem inkább a helyesírást gyakorold, ne pedig itt hisztizz...

2011. okt. 1. 10:38
 42/84 anonim ***** válasza:
82%

Én inkább barátkoznék a leírt lánnyal, mint veled. te egy tipikus kis tinip*csa vagy, ő nem akar az lenni. Miért baj ez? Miért baj, hogy nem olyan zenét hallgat, mint te, meg hogy nem öltözködik "divatosan"??? Miért baj az, hogy okos? Hatodikban inkább az a gáz, hogy hármasaid vannak, én kitűnő voltam hatodikban, hetedikben és nyolcadikban is csak 2 négyesem volt, most pedig, kilencedikben eddig csak ötöseim vannak. Te nagyon el vagy tájolva, veled an a baj, nem pedig a leírt lánnyal. Hű, most egyébként nagyon felhúztál.

14/L

2011. okt. 1. 10:43
 43/84 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az egyik csajnak a hozzászólását úgy reagáltad, hogy ő a gyerekes és nem te. Szerintem a hozzászólások többségéből észrevehetnéd, hogy te vagy a gyerekes. Attól, mert 13 évesen fested magad azt csak azt éred el, hogy 20 évesen majd néznek talán 30nak. És a fiúk inkább kedvelik az okos csajokat, mint az olyan hülye libákat, mint te.
2011. okt. 1. 10:53
 44/84 anonim ***** válasza:
100%

Úristeeen.... 6.-ba csak 5öse volt?:O

Micsoda szégyen...

8 évig voltam kitűnő úgy hogy egy szót se tanultam... Engem is lestrébereztek az akkori osztálytársaim közül páran, viszont ők most valamelyik szakmunkásképzőbe vannak a 3asukkal, én meg a megye legjobb gimijébe...

Star wars-t néz? Igen ebből egyértelműen az jön hogy leszbi...(leszbi és nem lezbi) kicsit gondolkodj már... Gondolom te nézed az álom.net-et meg a hasonló színvonalú filmeket.

Nekem a kedvencem a harry potter és a karib-tenger kalózai... HP-t rengetegszer olvastam és meg fogom is. Most akkor én mi vagyok?

És komolyan elment egy pattanással a suliba? :O hát ez több a soknál...

Mert neked biztos egy nyomorult pattanásod sincs... Csak bénán lealapozod és azt hiszed nem látszik, közben meg sárga a fejed...

Egyébként ki kell hogy ábrándítsalak a partiszemcsi nem menő és az se ha a tükörbe csücsörítve fényképezitek magatokat...

A csajra azt mondanám hogy de jó arc, rád meg hogy közönséges...

Ja és még annyit hogy én nőiesen öltözök, vannak barátaim, pasim is volt már, mások szerint nem vagyok ronda és csak szemceruzát meg szempillaspirált használok. Ha nem,hiszed el még képet is hajlandó vagyok küldeni privátba.

16/L

2011. okt. 1. 11:45
 45/84 anonim ***** válasza:
100%

Jujjj kérdező ritka h*lye p*csa lehetsz.Te még csak egy általános iskolai taknyos vagy és már most csak egy hármas szintre vagy képes? Milesz veled gimiben? Első héten kicsapnak.ÉS azért szólod le mert kitűnő?Hova fajul ez a világ.Nincs élete?Mért szted az az élet h 13 évesen a discoban rázod a p*csádat?És még csodálkozol h nem kellesz senkinek?A helyedben nm csodálkoznék.Neked nincsenek emberi értékeid,felszines vagy.Egy pattanás miatt képes voltál kigúnyolni?Nah ez a szánalmas.

Én szivesen barátkoznék ezzel a lánnyal,inkább mint veled.

18/L

2011. okt. 1. 11:47
 46/84 anonim ***** válasza:
100%

"meg amúgy is stréber. Csak ötöse volt hatodikban! Meg most is úgy áll matekversenyekre megy..... Ez a fiúknak nem jön be, akkor mégis méirt vannak oda egy ilyen okostojásért. Én is jól tanulok 3as átlagom van szerintem az tök normális."

Kiscsillag, akinek már hatodikban hármas átlaga van (amiben gondolom, hogy benne van a tesi, ének stb), az eléggé elmeroggyant, és nem valószínű, hogy sokra fogja vinni az életben. Bár, ha az életcélod az, hogy eladó legyél egy plázában, akkor neked ez is teljesen megfelel.

Másrészt, 13 éves vagy! Ilyen korban pont nem a pasizásnak kellene a prioritásnak lennie, hanem tanulásnak. Ráadásul a gondolkodásmódod is túl gyerekes még egy komolyabb, sőt nemcsak komoly, hanem bármilyen párkapcsolathoz!

A leírásod alapján a legjobb úton haladsz afelé, hogy késői tizenéves vagy korai húszas éveidre egy kiégett, gyerekeit egyedül nevelő lotyó váljon belőled, aki már csak a fiúk legaljának kell és az élete legjobb élménye mindössze annyi, hogy 16 évesen a "gimi bikája" belelőtt pár patront, mielőtt egy másik csajért dobta...

És igaza van annak a lánynak, tényleg egy tipikus klónja vagy a mai elkényeztetett tucatlányoknak.

http://www.youtube.com/watch?v=sFvQOc4xS2k

23F

2011. okt. 1. 11:49
 47/84 anonim ***** válasza:
76%

"Elnézést tanárnő. A partiarcok nem értenek valamit mert ők csak arra használják a számítógépet hogy az inertenen flourt nézzenek"

Ezen a beszóláson nevetek,örülök hogy ilyen okos és nem foglalkoztatja az,hogy mit szólnak be neki.

13 évesen a tanulással foglakozz,ne a divattal vagy pasizással.Lehet ő vele azért barátkoznak vele a fiúk,mert értelmesebb,okos és nem könnyűvérű,mint a mai tinik.Ha nem követi a divatot,háttérben az is közrejátszaht,hogy nem gazdag vagy nincs elég pénz új ruhákra.Ezért nem foglalkozik ezzel.13 évesen én se sminkeltem magam,nem volt rá szükségem.De a smink csak ront az arcodon.Ja és igen megtanulhatnál gondolkodni és tanulni,főleg a helyesírást,mert 3-sal csak szakmunkásba jutsz be és nem gimnáziumba.Mikor én voltam általános iskolás,a mi sulinkban 80%-a kítűnő tanuló volt és nem létezett a stréber szó.Ne akard hogy olyan legyen mint a többi.És ne idegeskedj rajta,mert ő ilyen.Vagy elfogadod vagy leszarod.A kiközösítés nem jó dolog.Tudod miért?

Mert ha rá kened hogy:ő kőzősített ki minket-nagyot nézhetsz,mert ezzel nem oldassz meg semmit.És ne csodálkozz a kérdésed miatt,ha hülyének néznek.

A csaj olyan amilyen,fogadd el.Te sem vagy jobb nála szerintem.Képzelem te is plázacica vagy,aki tükörbe fényképezteti magát tapizós telójával és márkás ruháiddal villogsz.(ha tévedek,lepontozhatsz).Ez az igazság.

2011. okt. 1. 12:36
 48/84 anonim ***** válasza:
100%

12:36

Ja igen.20/L voltam,az előző.

És igen én is voltam kiközösített,mert nem voltam olyan mint a többi.És tapasztalatból írtam le ezeket.És még valami.A fiúk az okos csajokat szeretik.Van téma és a fúkkal nemkülönben könnyebb barátkozni,mert őket nem az érdekli,hogy ki mennyire hülye,hanem az,hogy ki mennyire szimpatikus személy.Enni.

2011. okt. 1. 13:59
 49/84 anonim ***** válasza:
Szerintem...majd kinövöd. Akkor nem fog érdekelni, ha súlyosabb problémáid lesznek, s nem lesz időd ilyenekkel foglalkozni.
2011. okt. 1. 14:30
 50/84 anonim ***** válasza:

Mekkora egy beképzelt p.csa vagy. Gondolom hetedikes vagy, énis és ha az osztályotokba kerülnék, biztos az a lány lenne a legjobb barátnőm. Miaz hogy stréber mert csak ötöse van? Jesszusom már ő belőle lesz valami. Tudod én arra tanulok, hogy 3 év múlva középiskolai tanévre kimehessek külföldre, Amerikába. Énis 5-ös tanuló vagyok, nem strébereztek le, vannak barátaim, úgy-ahogy divatosan öltözök, sminkelek, de nem durván, és nagyjából hasonlóan mint az a lány énis szeretem a SW-t meg a HP-t és hasonlókat. Nem nézem a VV-t mert egy hülyeség és nem az Alekosz IQ-ja a mérvadó. Nem vagyok oda FLUORért sem mert szánalmas amit csinál. Van partyszemüvegem, évente gyszer jó ha hordom, és a fiúk nem mondják rám, hogy gáz lennék. Bírnak és általába azt mondják, hogy velem lehet értelmesen beszélni, nem vagyok olyan, mint a többi. Kajakozok nem pedig az utcán lógok és pénteken meg szombaton nem valamelyik discóban nyomatom. Énis akartam járni diszkóba, de lebeszéltek róla, mert még ráér. És voltak már akik járni akartak velem, visszautasítottam, mert láttam, hogy olyanok, akik nem viszik semmire, nekem nem program az utcasarkon ülni és szívni a cigit.

Jah és küldjél róla képet, de szerintem magamról is tehetnél fel, mert érdekel az a lány. 13L

2011. okt. 2. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!