Kb. mennyibe kerül a fülbe lövetés? Mennyire fáj?
Szóval ha minden igaz szerdán lesz lövetve a fülem,szülinapomra kértem:) de nem tudom mennyibe kerül.Tényleg fáj,nekem azt mondták,hogy jegelni kell utána meg neogranormonnal kenni és fáj nagyon 1-2 napig.Nem nagyon hiszem el ezt,főleg hogy oszt.társam pénteken lövetett de ő a hallójáratnál lévő kiemelkedő részbe(nem tudom h hívják:S) és azt mondta nem fáj/t.Szerintetek fáj?
14/L
mindenkinek másmien a fájdalom küszöbe ma már annyira fejlett a piercerek berendezése h fájdalommentesen dolgoznak.
nemkell hinni másnak magad kell megtapasztalnod, lehet h megteccik és az egész füled fülbevalókból fog állni ^^
énis amikor a tágítóim csináltattam nagyon féltem pedig 17évesen kezdtem bele és örömmel mentem mindig mert tudtam h minőségi szakemberhez kerültem ;)
Sima fülbevalót akarsz? Az kb. 1000 ft-ba fog kerülni. Hát leinte fájt egy picit de inkább csak lüktetett. Én nem kentem és nem jegeltem pedig már 5 lyuk van a fülemben.:)
15/L
Szia!
Ez attól is függ,hogy hova löveted!Ha a cimpába az nem fáj nagyon csak egy szúrást érzel és utána pár napig piros lesz és égni fog,de nem vészes!Nekem 3-3 lyuk van a fülemen,mind cimpában,2-2 őt pár éve csináltattam!
Ha a porcba megy akkor az jóval fájdalmasabb!
A másik amitől függ az az,hogy lövik vagy szúrják!
A fülön már lövéssel is pontosan lehet fülcsit berakni,nem kell szúratni,mert az iszonyúan fáj szerintem!
A fülbevalót sokáig nem szabad kicserélni(nem tudom pontosan,hogy meddig)
Én kozmetikusnál csináltattam és maga a művelet,a lövés 500 Ft volt asszem,a fülbevaló drágább volt,ki is voltam akadva,hogy a fülcsik 3000Ft ok voltak!
Én kiválasztottam a legegyszerűbbet,ami 2000 Ft volt,mert gondoltam,hogy egy pár hónap múlva úgy is kicserélem,addig meg kibírom egy egyszerűbbel is!
Sok sikert hozzá és ne félj,mert ha lövik,akkor egyáltalán vagy csak egy nagyon picit fáj!
Üdv!
oké,köszi szépen mindenkinek:)
Nem félek,csak gondoltam tájékozódok fáj-e.
Mindenképpen lövetni szeretném.mert bnőmnek szúrták és később mikor úszás miatt kivette pár hét alatt be is nőtt.:S
Egyébként egyszer voltak olyan hírek,hogy ha vmelyik fülbe lövetünk az azt jelenti,hogy b*zi/l*zbi az illettő.Ez igaz?Csak mert nem akarom h az utcán l*zbinek nézzenek.XD
régebben volt tévhit h a jobb v mindkét fülbe rakatott fülbevaló a melegeket jellemzi, ez már nem ígyvan
a lezbikről nemtudok iesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!