Nekem Sophia Loren etalon! Szerintem a világ egyik legszebb és legcsinosabb nője volt, valamint maga (volt) a stílus!
(Bár ez a kép, amit linkeltél nem a legjobb róla.)
Aki azt állítja nem szép, azzal nem tudom mi lehet.
Ez olyan egyértelmű dolog, mint az, hogy a cukor édes...
Amúgy kérdező ne is haragudj, de miért teszel fel ide ilyen kérdést? Az ide látogató kislányok annyira gyerekek még, hogy szerintem 90%-a azt sem tudja kik ők...
A maguk idejükben ők voltak a legszebbek és őket akarta minden férfi. Loren pl. az olasz Monroe, csak sokkal szebb..
Nekem mondjuk Liz-nek csak színészként tetszik, de ugye neki is volt 9? férje.
Itt arról beszéltek ők mennyire természetesek voltak? Nos Sophia Loren kivetette a lengőbordáját csak hogy vékonyabb legyen a dereka, fűzőt viselt, ami szintén nem természetes. És a feltupírozott, daurelt, agyonlakkozott hajuk és az erőteljes rúzsuk akkoriban ugyanolyan tucat és erőltetett volt mint ma a vasalt haj és testszínű rúzs... Hol itt a természetesség? És igen volt műszempillájuk is erős sminkkel! Csak akkor a tus volt a divat nem a füstős szem. Amúgy szép nők voltak igen, de abban nem értek egyet, hogy természetesek voltak!
25N
Jó,a maguk módján ők sem voltak Mindig természetesek,a nő amióta nő sminkeli magát,és tesz azért hogy (elsősorban magának)tetsszen.Ebben igazad van,hogy a vörös rúzs,és tus nem természetes,azonban SOKKAL Nőiesebb,mint bármelyik "mai" lányon lévő nevezzük nevén vakolat(smink). Persze szerencsére nem mindenki a szabvány szerint sminkeli magát,és még ma is érvényes(mint mindig) a szabály: "A kevesebb néha több."
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!