Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lopás a ruhaboltból így?...

Lopás a ruhaboltból így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az egyik barátom mesélte, hogy ruhásboltból (new yorker, tally weil stb.) úgy szokott lopni hogy visz egy ollót magával és a próbafülkében kivágja a csipogót és otthagyja... A ruhát pedig a táskájába rejti és simán kisétál...

Szerintetek így rajtakaphatják? Én mondtam neki hogy ez veszélyes a kamerák miatt ,igaz?

Kérlek a kérdésre válaszoljatok!

köszönöm

2011. szept. 25. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy nem biztos, hogy olyan feltűnő, ha mondjuk 6 ruhával mész be, és öttel jössz ki. Gondolom a karodon viszed, és ha így egymásra vannak rakva, nem olyan feltűnő az...
2011. szept. 29. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Elvileg megoldható hogy leszeded a csipogót, de nem érdemes próbálkozni, mert szokás trükkös helyekre elrejteni, pont azért, hogy ne találd meg könnyen. Van amúgy trükk arra is hogyan kell kiiktatni a csipogót leszedés nélkül pl. alufóliával kibélelt táska, ami leárnyékolja. És igen sok helyen festékkel van töltve a csipogó tuti lebukás.

Nem érdemes sztem próbálkozni inkább vedd meg olcsóbban a Józsefvárosi piacon olyanoktól, akik ellopták profibban.

2013. júl. 7. 22:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó trükk ;)
2015. okt. 7. 23:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Biztonsági őrtől hallottam, hogy az amatőr tolvajokat könnyű kiszúrni a viselkedésükből, ha a lopás tényleg ilyen egyszerűen menne, hogy hidegvérrel bárki simán megoldja, akkor már rég lehúzhatta volna a rolót a boltok nagy része. Aki nem erre állt rá az rögtön lebukik, mert ideges, kapkod, izzad, testbeszédből kiszűrhető. Alufóliával bélelt táska vagy kabát pl. megoldja, de az őrök se ma kezdték vélhetően a szakmát és eleve gyanús ha valaki bő kabátban vagy sok zsebes bő gatyeszben mászkál pláne nyáron, azonnal kiszúrják és minden mozdulatát figyelik.
2015. okt. 9. 09:55
 15/17 kiralykristof2 válasza:
0%
DE AZ NEM GYANÚS A KAMERA NÉZŐJÉNEK HOGY RUHA NÉLKÜL MENTÉL KI A PRÓBAFÜLKÉBŐL?????????????
2015. dec. 11. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
95%
Gyanús lehet, de mindenkit nem figyelhetnek nonstop van 1-2 monitoros, aki csak a kamerákat nézi, és rutinosként ki is szúrja már a belépéskor a valószínűsíthető tolvajt, de egyszerre úgyis csak egyet tud, ameddig követi kamerával a lopóst addig le van foglalva. Nagyobb boltokban a csapatban dolgozó tolvajok jó módszere az ,hogy az egyik tag bemegy a boltba jó feltűnő kinézetben, amire ugrik a monitoros, rá is játszik, lődörög céltalanul idegesen pislog a plafonra kamerákat keresve feltűnően pakolgat stb. A társai meg eközben profi módon mennek rá az értékesebb dolgokra, úgy, hogy abból mit sem lát. A profik meg sztem beavatják az őröket is a dologba, hogy ne csak ők hanem a kamera is nézzen másfelé, mikor arra van szükség.
2015. dec. 12. 23:41
 17/17 anonim válasza:
100%

"DE AZ NEM GYANÚS A KAMERA NÉZŐJÉNEK HOGY RUHA NÉLKÜL MENTÉL KI A PRÓBAFÜLKÉBŐL??????"

Nem tudom hogy van nálatok, de itt ahol én lakom sokan bent szokták hagyni a vásárlók a ruhákat a próbafülkében, mert lusták visszavinni a helyére vagy elfelejtik hol volt..Néha én is bent szoktam hagyni ami nem kell, mégsem néztek rám gyanúsan.

2016. aug. 18. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!