Szerintetek is jobban néz ki Lady Gaga pasiként?
Figyelt kérdés
Barátnőimmel valamelyik nap beszéltük, hogy Lady Gaga pasiként jobban néz ki az új klipjében, mint nő ként :)2011. szept. 24. 13:20
1/9 anonim válasza:
szerintem,mindenhogy rosszul néz ki
2/9 anonim válasza:
Belinkelhetted volna az új Klippjét :D ff-ként nem lányos? legalább is külsőre? de passz nem értek hozzá.
3/9 mus musculus válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=X9YMU0WeBwU
Tessék.
Szerintem is sokkal jobban néz ki, a pasi énje még talán helyes is.:D
4/9 anonim válasza:
Baromi könnyen vágja ezt a pasis szerepet, könnyedén természetesen :-/
5/9 anonim válasza:
sztem meg pont hogy igenytelen es undorito :S
6/9 anonim válasza:
múltkor tesómmal épp néztük és mondtam neki ,hogy milyen jól nézz ki ez a pasi,ő meg mondja h az Lady Gaga ,ha nem mondja akk fel sem ismerem.:D szóval sztem is jobban nézz ki "pasiként".
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat =)
szerintem is nagyon jól néz ki pasiként...nőként undorító :/
2011. szept. 24. 16:25
8/9 anonim válasza:
szerintem mindenhogy undorító... de valahogy pasiként élethűbb mint nőként.
9/9 anonim válasza:
Szerintem Lady Gaga szép nő, csak hát az extrém stílusa nem mindig hozza ki a szépségét, amúgy pasiként nagyon vonzó szerintem:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!