Nekem tisztára tetszel, komolyan. Szép a szemed, a hajad is tetszik. meg olyan kedves, aranyos lánynak tűnsz, az arcod is aranyos. Tök adnék egy puszit :$
Nem tudom, a többiek miért szólnak le.
Mondjuk élőben lehet, hogy más vagy, mint ahogy a képről sejteni. Ha komolyan érdekel mások véleménye, tehetnél fel több képet, más szemszögből esetleg.
A hajad lehet, hogy másképp is jó lenne, de így is jó, talán így a legjobb, nekem bejön. Mondjuk a hajad vége kicsit "összevissza" áll, azzal lehetne sztem valamit csinálni, vagy megfésülni, vagy levágni egyforma hosszúra, nem tudom, nem értek az ilyesmihez :D De szívesen összekócolnám, igaz, attól csak rosszabb lenne. :D
egy fiú
Valami más haj kéne.Oldalt fufru esetleg, legyen fokozatos és tépett.A hajszined is furcsa , de vmi középszőkét simán eltudnék képzelni rajtad.
Az arcod szép de egy kis sminkell még szebb lehet bár nm fontos mert télleg szép vagy.
Milyen ruhákat hordasz? Sztem a nőiesebb vonal az előnyös neked.
18/L
Nincs itt veled semmi gond :)
Az arcod nekem nagyon tetszik,aranyos vagy.
Egyedül a hajad,az amin változtatni kellene egy kicsit,de amúgy minden oké.
)Szimpatikus vagy :)
Másik képed amúgy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!