Milyen hajszínhez, frizurához, milyen szemszín széz ki jól?
Figyelt kérdés
Most ez így tudom, hogy furán hangzik, de igazából az érdekelne, hogy ha valaki mondjuk szürke szemű, akkor annak milyen frizura állna legjobban, milyen hajszín emelné ki legjobban a szemét meg ilyenek.2009. ápr. 25. 08:07
1/4 anonim válasza:
szerintem egy sötétebb hajszínből csak úgy kivilágítana a szürke szem. a frizurát meg így szerintem nem lehet megítélni, mert az nem a szem színétől függ
2/4 anonim válasza:
Sötétbarna vagy fekete haj + szürkéskék szem egyszerűen gyönyörű párosítás szerintem.
3/4 anonim válasza:
egyet értek az előttem válaszolóval:P
14/L
4/4 anonim válasza:
sztem a zöld szem nagyon szép mindenféle hajszínnel, kiv. a plázacica-szőkével nem... sztem a szőke hajhoz nem illik a sötétbarna szem, de az aranybarna már annál inkább :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!