Szerintetek mi jó van abban, ha a 16 év körüli fiúkon, a fenekük partján lóg a gatya? Ez milyen divat? Nektek bejön?
Nem, egyáltalán nem jön be.
Múltkor barátnőmmel különös felfedezést tettünk.. a városban voltunk, péntek este, sétálóutcán, nem messze pár szórakozóhelytől. Éjszaka volt, és már szállingóztak a fiúk a discoból, a legtöbb pasin ilyen "lógós" gatya volt, és a legtöbb részeg volt..mikor elmentek előttünk, csak néztük őket, hogy jesszusom de készen vannak, aztán amikor már a feneküket láttuk csak, megfigyeltük, hogy részegen abba a gatyába úgy néznek ki, mint a B-zik.. nagyon durva volt, de az összes így nézett ki.
Igaz, nekünk nagyon-nagyon szórakoztató volt, de nekik elég ciki.
Ha lehetne ilyen felvételeket készíteni, amit másnap megmutatunk nekik, tuti felgyújtanák az összes ilyen gatyájukat:D:D:D
Az, hogy nekünk bejön- e vagy sem szerintem fölösleges kérdés, mert vannak elegen akiknek bejön és vannak ugyanennyien akiknek nem jön be. Ez a divat: vannak követői és vannak ellenzői, mindigis erről szólt, ezért is változik egyfolytában és ezért létezik egyszerre több stílushullám.
Ez mindigis így lesz, ugyanis nem vagyunk egyformák. Az izlések egyénenként változnak és természetes, hogy mindenki azt a divatot és stílust követi, amelyik neki szimpatikusabb, elvégre szabad világot élünk.
A " lógó " gatya egyik szerepe például, hogy legalább eltakarja azt ami nincs..:-) Ugyanis vannak fiúk akik így kényelmesebben és magabiztosabban érzik magukat. Illetve az ilyen nadrágoknak épp az ellenkező szerepük is lehet, hogy eltakarják azt a nagy bőségükkel, ami nagyobb a kelleténél, így egyfajta " zsák " kinézetet kölcsönözve, ami közvetlenül eltakarja amit a viselő elakar takarni.
És nyilván vannak olyanok akiknek egyszerűen ez a kényelmes vagy akiknek csak egyszerűen ez bejön, mint kinézet, bármilyen egyéb szándék nélkül.
És a 2. kérdésedre válaszolva: ez olyan divat, mint a hegyes tüskékkel ellátott pólók, a deszka cipők, és stb.
Minden a fantázia, aztán az ész válogassa meg, hogy mit választ a tengernyi variáció közül :-)
Nekem is van lógós fenekű térdnadrágom és nagyon szeretem, mert kényelmes és jól áll. :) Pedig nem vagyok se tini se divatőrült.
25N
Nagyon nem jön be és nevetséges. Nap mint nap látok ilyet, és jókat röhögök magamban ezeken. :)
Ha nincs formás feneke valakinek, attól még felvehet egy normális nadrágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!