Mit értett néger vonások alatt?
Figyelt kérdés
volt egy kérdés régebben és ott volt Rihanna h ő nagyon szép meg minden és vki irta alá h neki nem jönnek be a néger vonások ezt hogy értette?az milyen?2011. szept. 20. 21:12
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy Rihanna hogyan néz ki, de a néger vonások a vastag száj, például. A többségnek göndör haja van..
2/11 anonim válasza:
Gondolom barna bőr, széles orrcimpa, széles száj, nagyobb fül, fekete "négeres" haj (az a nagyon erős szálú, szinte sörte keménységű). Csak az a gond, hogy Rihanna nem néger.
3/11 A kérdező kommentje:
félnéger
2011. szept. 20. 21:21
4/11 A kérdező kommentje:
de ezek amiket irtatok eléggé megvan benne
2011. szept. 20. 21:21
5/11 anonim válasza:
nekem annyira nem tetszik sőt, nem is tetszik. És mégis olyan szexuális kisugárzása van ,hogy egésznap reszelném. Amúgymeg...szerintem elég egyértelmű a csipőhöz képest nagy fenék...húsos. Az ajkai a haja..az orra, Hát látszik rajta.:D am szerintem a romák is négerek csak magyarországon. ennyi.
6/11 anonim válasza:
Rihanna félig néger, főleg a gorilla orra árulja el. [link]
7/11 anonim válasza:
Hát a seggüket irigylem, az biztos... Nekem is jó lenne olyan (persze a saját bőrszínemmel:-P)
8/11 anonim válasza:
2. Rihanna nem néger?Akkor mégis mi?Fehér ember szerinted?OMG..
9/11 anonim válasza:
barbados-ban született:D:) csakhogy mindenki tudja. Tehát mivel ez egy karib vidék ahol spanyolok élnek nagy valószínűséggel rihanna is spanyol. Ja és ,ha társult mondjunk az annya egy négerrel(afroamerikaival) akkor valószínűleg spanyolajkúnak definiálják:D vagy valami ilyesmi. De amúgy 90%, hogy spanyol.
10/11 anonim válasza:
Europid
Mongolid
Negrid
Veddo-Ausztralid
Kitalálod Rihanna melyikbe tartozik?
De ha nem elég...
Spanyol: Penelope Cruz
Meg lehet nézni a különbséget...ennyi erővel Beyonce meg fehér?Csak mert fekete/félfekete nők közül neki vannak a legkevésbé negrid vonásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!