Mai 14-éveseknek nagyobb mell mint a 20 éveseknek?
én örülök annak hogy "kicsi" (75b) feszes mellem van és bátran felvehetek olyan felsőket amik alá nem kell melltartó :) Inkább legyenek ilyenek mint hogy melltartó nélkül csapkodják a térdemet :) Mert akinek ilyen fiatalon akkora mellei vannak és elkezd melltartót hordani ennyi idősen akkor nem kell sok év és már fiatalon (20-25) lógni fognak a mellei és az nagyon csunya.(van ilyen bnőm) Én nem irigylem őket :)
Jah meghát a legtöbb csak szimpla optikai csalódás :) ;) Láttam egy csajt kivágott felsőben melltartóval (kb 15 volt) és csak néztem basszus mekkora...utána láttam a strandon sima bikinbe ami nem push up-os szal szimpla SEMMI melle nem volt..csak a tartó tolta fel a nyakába :D na ez a ciki :)
L21
Csak annyit fűznék hozzá, hogy az, hogy 14 évesen nagy a melle, az nem feltétlen jelenti azt, hogy 20 éves koráig nől is neki.
Nem egy, nem kettő olyan ismerősöm van, akinek már 13 éves korában nagy melle volt, de a mai napig nem nőtt nekik 2 centit sem.
1: HA nagy a melled, kur.va plázacica tömött mellű vagy.
2: HA kicsi a melled vagy befelé horpad akkor anorexiás nyomorék fogyatékos csicska vagy..
mai 13-19 raj kategóriáig.
Igen megerősíthetem, nekem és tesómnak is olyan a-s kosarú mellünk van, pedig 27 és 21évesek vagyunk.
Egyébként a hormonok miatt van, egyre korábban érnek, és a táplálékuk is tele van mesterséges anyagokkal, hormon kezelt húsokkal, tovább megyek a vizekben is hormonok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!