Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vettem egy narancsbőr elleni...

Vettem egy narancsbőr elleni krémet, és nem éget, ez baj?

Figyelt kérdés
Az van pedig ráírva, hogy meleg érzést fogok érezni ahova felkentem...vastagabban kéne felkennem? most kb olyan vastagan kentem mintha testápoló lenne
2009. ápr. 24. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor valami nem stimmel vele. Lehet hogy nem jó minőségű krém. Ha vastagabban kennéd fel, akkor fél napig nem tudnál felöltözni. Nem a vastagságon múlik. Nekem volt egyszer Ilcsi krémem narancsbőrre, paprikás. Na az nagyon égetett. Próbáld ki azt, nagyon jó, kozmetikusom is ajánlotta.
2009. ápr. 24. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
basszus! pedig most vettem, és nem volt valami olcsó..
2009. ápr. 24. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
és ha veszek egy másikat, és ezzel együtt használom, akkor hatásosabb?
2009. ápr. 24. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:

A meleg érzés nem egyenlő azzal, hogy csíp vagy éget!

Van amelyik csak ilyen lightos, én is csak néha érzem ezeknél, hogy melegítenek. De attól még lehet hatásos, most már mindegy, szerintem használd el, max. ilyet többet nem veszel.

Egyszerre szerintem nem kellene használnod másik termékkel.

2009. ápr. 24. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!