Ismered a Mori Girl stílust? Mi a véleményed róla?
Erőltetett egy felsőhöz külön stílust társítani. Meg különben is, minek bebújni egy kitalált "stílus" mögé?
Eddig ilyen cuccokat a rajz szakos fősulisokon láttam, nem gondoltam hogy most ebből stílus lesz..Nekem nem tetszik..
Elso valaszolo vagyok:
stilusnevet nem tudok irni, mert fogalmam sincs rola.
Egyaltalan nem erzek kesztetest arra, hogy divatblogokat, stilusokat furkesszek, keressek es utanozzak.
Hozzateszem, hogy en felnott no vagyok, a munkam is "megkoveteli", hogy elegansan oltozkodjek, de nekem az a legfontosabb, hogy egy ruhadarab nekem tetszen, jol alljon es jol erezzem magam benne. Nem oltozkodom egyhanguan, en mindent hordok: szovetnadrag, ruha, farmer, szoknya, blezer, kardigan, bluz, top, lapos fuzos cipo, magassarku, sorolhatnam, mert tenyleg mindent. A ruhaim egyesevel nezve lehet, hogy 10 kulonbozo (altalam nem ismert nevu) stilushoz tartoznak, de amikor kombinalom oket es felveszem, akkor az rajtam csak az "enyem".
Most probaltam neked kepeket keresgetni, elso nekifutasra peldaul Jennifer Anistonon lattam hasonlo szereleseket, mint amilyeneket szivesen hordok, igy rola linkelek be parat. De ez is csak hasonlo, nem kovetjuk egymast. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!