Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés

183 centiméter

17 év

50 kiló

derék 61

csípő 81

2011. szept. 16. 20:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rohadtul nem a számokon múlik. Ahhoz hogy modell légy castingokra kell járni ahol legtöbbször azt mondják neked, hogy oké megvan benned ami kell gyere el a tanfolyamunkra pár százezer forintért és leszerződtetünk. Hát köszönöm szépen az anyátok xD
2011. szept. 16. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:

22:12-es vagyok - az előttem szólónak igaza van, erre is nagyon vigyázni kell! Nagyon sok a visszaélés, hogy a becsvágyó kamaszlányokat (és szüleiket) beetetik, pénzt gombolnak le portfólióra, tanfolyamokra, ügynökségek nyilvántartásába.

Egyébként egy olcsóbb tanfolyamot nem árt elvégezni, mert sok hasznos dolgot tanítanak - de éberen kell figyelni, mert sokan csak a markukat tartják. :(

Csak olyan ügynökséghez menj, aki nem kér regisztrációs díjat - előbb adjanak munkát, és abból vonják le a díjat!

2011. szept. 16. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

kép érdekelne bár tudom nem szívesen raknál ide ki:)

amúgy tényleg iszonyú vékony lehetsz, én 160 centihez vagyok 50

2011. szept. 16. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt: szóval 50 kiló és így is vékony vagyok:O
2011. szept. 16. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:

hát ez nem csak számokon múlik....

lehetsz vékony és magas,ha arcra egy ork vagy...

rakj fel egy képet

13l

2011. szept. 17. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!