Mi a búbánatos böködőt tudnak olyan sok időt eltölteni a fiúk a fürdőszobában? !
Értsd: Miért van az, hogy fél órákat vannak benn a fürdőszobában, mivel töltik el az időt a fiúk?
Bátyám az őrületbe kerget ezzel. Ő csak este több ideig van benn, mint én egész nap együttvéve. Nem értem.
Fiúk, mit szöszmötöltök annyit odabent? Nyugodtan részletezzétek, ha nem szégyen! Mennyi időt szoktatok a fürdőben tölteni? (Korotokat ne felejtsétek el beírni.)
mit akarsz a fél óra nem is olyan sok.:)
lehet mindig elveri,
az én pasim csak akkor van bent sokáig amikor booroválkozik zselézi a haját,vagy vágja a körmét,vagy ha pöcörőzik,,nem tudom ,:)
Ahhoz képest, hogy én lány vagyok, és negyed óra alatt mindent elintézek (tusolás, borotválkozás, arc- és fogmosás, ruhástul megyek be és pizsamában jövök ki a fürdőszobából), ha hajat is mosok akkor mindezt 20 perc alatt, igenis sok a fél óra. De azért írtam "fél órákat", mert az "órákat" még se lenne igaz, hisz nincs benn 1 óránál tovább... De fél órát simán. És tényleg nem értem, mivel tudja így elhúzni az időt... Egyébként elmúltam már 20. Hajjajj, de még mennyire...
Viszont nem csak nála tapasztalom, de ő a legközelebbi élő példa az időhúzásra. Márpedig szerintem a lányokra jellemző ez inkább...
Ja, és hozzáteszem, ő nem használ semmiféle külön szappant sem az arcára, sem egyéb helyekre, borotválkozni meg reggel szokott... És a ruháját sem a fürdőszobában veszi le...
Ha meg tényleg azért van benn olyan sokáig, akkor nem értem, miért a fürdőszoba arra a legjobb hely...
Oké, felfogtam, lány vagyok, sose fogom megérteni a pasikat.
Lehet, hogy tollászkodik a tükör előtt, vagy nézegeti az izmait és hamar elrepül úgy az idő! :D
20/L
Volt, aki azt javasolta, lessem meg XD. Én azt hiszem, nem vagyok rá kíváncsi... Legalábbis ennyire nem. :D
De mondjuk bátyámról simán el tudom képzelni, h gyakorol... :D
Csak a kérdés az, h miért tapasztalom ezt több pasinál is?
Jajaj! A fantáziád mit mond, mit csinálhatnak?
Egyébként szerintem azt, amit minden egészséges pasi. Zuhany, hajmosás, borotva, és ha olyan mint a sógorom, akkor szemöldökszedés, hidratáló az arcra, és kézkrém! De legalább tisztálkodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!