Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki meg tudja ítélni centik...

Aki meg tudja ítélni centik alapján: Ez még átlagos vagy már kicsit molett, fogynom kéne?

Figyelt kérdés

Esetleg, 15-18 éves lányok, leírnátok a méreteiteket? Az enyémek:

Comb: 48cm (a legvastagabb résznél)

Vádli: 33cm

Derék: 67cm

Csípő: 78cm

Mellbőség(nincs mellem, de azért megmérem): 73cm

Kar(legfelül, legvastagabb rész): 23cm

Nem muszáj ennyire részletesen leírnod, annak is örülök ha a főbb adatokat megosztod velem - leginkább a combra és vádlira lennék mondjuk kíváncsi, mert legfőképpen azt tartom kövérnek magamon. Köszi a válaszokat.

Kép nincs. Azért írtam direkt, hogy aki centik alapján is tud ítélni az írjon.

2011. szept. 13. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ma 18:14

Köszi, igen, erre gondoltam:-D

És az előttem szóló is jól mondja.

2011. szept. 14. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
átlagos,és mennyi kg vagy?
2011. szept. 16. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem vekony lehetsz, nem tudom, hogy miert jut eszedbe egyaltalan a koverseg gondolata.

Illetve egy tippem van: sportolsz valamit?

Mert lehet, hogy nem vastag vagy, csak nincs igazan izom rajtad, akkor viszont mar tinikent is olyan allagu lehet a test, mint a kelt teszta, puha, kicsit lotyogos, nem eleg kemeny, feszes. Szoval ettol esetleg lehet kover-erzesed.

En ugyan mar nem tini vagyok, hanem lassan 30, de az en adataim:

Cici: 89 cm

Derek: 62 cm

Csipo: 91 cm

Comb: 50 cm

Kar/vadli nem tudom, hogy mennyi.

En 178 cm magas vagyok es ezekkel az adatokkal kifejezetten vekony vagyok, sot, nehanyan mar-mar sovanynak is tartanak. En mondjuk eleg sokat sportolok, izmos, feszes a testem, de van fenekem is.

A lenyeg: molett nem vagy, maximum tonustalan, kezdj el sportolni es szebb lesz a formad, jobb lesz az onertekelesed.

2011. szept. 16. 22:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát hugi. Vagyis nem hugi. :D Nem vagyok abban a korosztályban, amit kérdeztél, mert 12 éves vagyok, viszont ugyanúgy 168 centi, és szinte minden méretem nagyobb a tiednél.

Comb: 52cm

Vádli: 36cm

Derék: 65cm

Csípő: 80cm

Mellbőség (ami nekem szintén nincs): 76cm

Kar: 29cm

Magamból kiindulva, te rohadtul nem vagy molett, inkább átlagos. Ugyanis nekem ugye majdnem minden méretem nagyobb, mégis azt szokták rám mondani, hogy nádszál vagyok. Kissé önértékelési zavarod van. A molett az messze nem itt kezdődik. Az igaz, hogy az én vádlim meg a combom vastag, de büszke vagyok rá, mert sporttól lett ilyen, neked viszont az is kisebb, szóval tuti nem vastag.

2011. szept. 17. 10:13
 15/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. egyébként most kezdtem sportolni, de csak heti három órát van lehetőségem, ez mennyire elég?

mert amúgy tényleg nagyon löttyös vagyok.

2011. szept. 17. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit sportolsz(?)
2011. szept. 17. 12:11
 17/19 A kérdező kommentje:
táncolok(zumba)
2011. szept. 17. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Végülis a zumba elégé megmozgat, de én a helyedben raknék mellé még valami sportot, ha belefér az idődbe. Gondolok itt a teniszre, kosárlabdára, lovaglásra, úszásra, vagy akár csak futásra, biciklizésre. Persze egyáltalán nem biztos, hogy jók az ötleteim, mert speciel én nem szeretek úszni, viszont nagyon megmozgat, lovagolni pedig imádok.
2011. szept. 17. 12:59
 19/19 A kérdező kommentje:
eléggé elfoglalt vagyok, járok zumbára, zongorára, angol szakkörre és faktom is van heti négy óra. meg az a baj hogy nem nagyon van ilyen lehetőség, vagy ha van is akkor iskolai, és nem szeretném hogy bármi közöm is legyen azokhoz. de mindegy max örökre kövér maradok, vagyis addig ameddig élek. talán pár év.
2011. szept. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!