Aki meg tudja ítélni centik alapján: Ez még átlagos vagy már kicsit molett, fogynom kéne?
Esetleg, 15-18 éves lányok, leírnátok a méreteiteket? Az enyémek:
Comb: 48cm (a legvastagabb résznél)
Vádli: 33cm
Derék: 67cm
Csípő: 78cm
Mellbőség(nincs mellem, de azért megmérem): 73cm
Kar(legfelül, legvastagabb rész): 23cm
Nem muszáj ennyire részletesen leírnod, annak is örülök ha a főbb adatokat megosztod velem - leginkább a combra és vádlira lennék mondjuk kíváncsi, mert legfőképpen azt tartom kövérnek magamon. Köszi a válaszokat.
Kép nincs. Azért írtam direkt, hogy aki centik alapján is tud ítélni az írjon.
ma 18:14
Köszi, igen, erre gondoltam:-D
És az előttem szóló is jól mondja.
Szerintem vekony lehetsz, nem tudom, hogy miert jut eszedbe egyaltalan a koverseg gondolata.
Illetve egy tippem van: sportolsz valamit?
Mert lehet, hogy nem vastag vagy, csak nincs igazan izom rajtad, akkor viszont mar tinikent is olyan allagu lehet a test, mint a kelt teszta, puha, kicsit lotyogos, nem eleg kemeny, feszes. Szoval ettol esetleg lehet kover-erzesed.
En ugyan mar nem tini vagyok, hanem lassan 30, de az en adataim:
Cici: 89 cm
Derek: 62 cm
Csipo: 91 cm
Comb: 50 cm
Kar/vadli nem tudom, hogy mennyi.
En 178 cm magas vagyok es ezekkel az adatokkal kifejezetten vekony vagyok, sot, nehanyan mar-mar sovanynak is tartanak. En mondjuk eleg sokat sportolok, izmos, feszes a testem, de van fenekem is.
A lenyeg: molett nem vagy, maximum tonustalan, kezdj el sportolni es szebb lesz a formad, jobb lesz az onertekelesed.
Hát hugi. Vagyis nem hugi. :D Nem vagyok abban a korosztályban, amit kérdeztél, mert 12 éves vagyok, viszont ugyanúgy 168 centi, és szinte minden méretem nagyobb a tiednél.
Comb: 52cm
Vádli: 36cm
Derék: 65cm
Csípő: 80cm
Mellbőség (ami nekem szintén nincs): 76cm
Kar: 29cm
Magamból kiindulva, te rohadtul nem vagy molett, inkább átlagos. Ugyanis nekem ugye majdnem minden méretem nagyobb, mégis azt szokták rám mondani, hogy nádszál vagyok. Kissé önértékelési zavarod van. A molett az messze nem itt kezdődik. Az igaz, hogy az én vádlim meg a combom vastag, de büszke vagyok rá, mert sporttól lett ilyen, neked viszont az is kisebb, szóval tuti nem vastag.
köszönöm a válaszokat. egyébként most kezdtem sportolni, de csak heti három órát van lehetőségem, ez mennyire elég?
mert amúgy tényleg nagyon löttyös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!