Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mekkora mellem lesz? (több lent)

Mekkora mellem lesz? (több lent)

Figyelt kérdés

Hülyén hangozhat ez a kérdés, ezért néhány infó:

Hamarosan 16 leszek, és 80B-s melleim vannak. Sajnos anyukámnak óriásiak, és félek, hogy ezt örököltem tőle. Múltkor mondta, hogy örül, hogy én nem vagyok olyan "melles", mert az nagy teher. Szerintetek ennyi idősen nagyobbnak kellene lenniük, ahhoz, hogy akkorák legyenek majd, mint az anyukámnak?

Pls, normális válaszokat! Köszönöm! =)

2011. szept. 13. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni...

Nekem ennyi idősen 85B volt, aztán 18-20 évesen 85C, terhességnél, szoptatásnál 90D.

Most 23 leszek, és 80C-s melltartót hordok.

Barátnőmnek 80B volt, aztán 80D/E. Most kisebb neki, de azért, mert rengeteget lefogyott.

2011. szept. 13. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengeded, én kettébontom a kérdést.

Ahogy az előző válaszoló is mondta, sokszor és sokat változhat a melleid mérete az életed során. A mostaninál még biztos lesz nagyobb, bár lehet, hogy sosem lesz D-s kosárra szükséged, hacsak el nem kezdesz hízni nagyon.

A másik dolog: nem értem anyukád kijelentését. A te aggodalmad megérthető ha már anyukád is riogat... a nagy mell a hátadnak lehet teher, de hidd el, hogy olyan világban élünk ahol a nagy mell segíteni fogja az érvényesülésed, bármilyen rosszul is hangzik ez.

2011. szept. 15. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is ekörül van 85/b.... nem akarom hogy nőlljön tovább de nem én döntöm el:)
2011. okt. 14. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!