Dukai Gergő jó pasi szerintetek?
A VV5 első játékosaként jutott be.
Csak a külsejével kapcsolatban érdekelnek válaszok, hagyjuk a többit!
Szerintem szexi pasi! Nagyon édes mosolya van! :)
Persze, tudom, hogy nem véletlen volt, 100% volt, hogy ő fog bekerülni. De lesz*rom a drogos múltját, ettől nem lesz se több-se kevesebb drogos, van sajnos elég így is.
És valószínű nagyon sokat változott a börtönben eltöltött négy év alatt.
De mint férfi-KÜLSŐLEG- tetszik! És ennyi!
Jaj, kérlek... nem vagyok beleesve! Feltettem egy egyszerű kérdést, ennyi. Tényleg elítélem, amit csinált!
De könyörgöm, csak megkérdeztem , hogy tetszik-e másnak is vagy nem? Ennyi!
Nekem nem tetszik mert a mosolyában van valami hamiskás, és nem bíznék meg benne emiatt, azaz összességében inkább negatív. De az arca helyes lenne, csak sunyi a mosolya :)
(akik az előítéletekről írtak: totál egyetértek veletek, de NEM ez volt a kérdés. Intelligencia kell ahhoz is, hogy ha itt megnyitok egy kérdést, akkor arra válaszoljak, ne egy másikra.)
úgy vettem észre, hogy az ilyen srácokat kifejezetten kedvelik a lányok, mind külsőre mind viselkedésre.
nem tudtam, hogy a Regina bátyja :O
a drogos múltról pedig annyit, hogy bár értelmesen és kifejezetten jól beszélt a megbocsátásról és a kinti értékekről, de ne felejtsük el, hogy
"Az ördög legnagyobb trükkje az volt… …hogy elhitette a világgal: nem létezik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!