Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Dukai Gergő jó pasi szerintetek?

Dukai Gergő jó pasi szerintetek?

Figyelt kérdés

A VV5 első játékosaként jutott be.

Csak a külsejével kapcsolatban érdekelnek válaszok, hagyjuk a többit!

Szerintem szexi pasi! Nagyon édes mosolya van! :)

2011. szept. 13. 09:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy nem véletlen volt, 100% volt, hogy ő fog bekerülni. De lesz*rom a drogos múltját, ettől nem lesz se több-se kevesebb drogos, van sajnos elég így is.

És valószínű nagyon sokat változott a börtönben eltöltött négy év alatt.

De mint férfi-KÜLSŐLEG- tetszik! És ennyi!

2011. szept. 13. 10:21
 12/29 anonim ***** válasza:
21%
De azért kíváncsi vagyok hogyha a testvéredet egy ilyen rászoktatná a drogra és sittre kerülne ő is , vagy esetleg túladagolásban meghalna, akkor is ennyire belelenél e esve ebbe a retardál nagyképű sittes majomba
2011. szept. 13. 10:24
 13/29 A kérdező kommentje:

Jaj, kérlek... nem vagyok beleesve! Feltettem egy egyszerű kérdést, ennyi. Tényleg elítélem, amit csinált!

De könyörgöm, csak megkérdeztem , hogy tetszik-e másnak is vagy nem? Ennyi!

2011. szept. 13. 10:37
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik mert a mosolyában van valami hamiskás, és nem bíznék meg benne emiatt, azaz összességében inkább negatív. De az arca helyes lenne, csak sunyi a mosolya :)

(akik az előítéletekről írtak: totál egyetértek veletek, de NEM ez volt a kérdés. Intelligencia kell ahhoz is, hogy ha itt megnyitok egy kérdést, akkor arra válaszoljak, ne egy másikra.)

2011. szept. 13. 11:50
 15/29 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon csúnya, alapból undorodom a kopasz pasiktól, még az olyanoktól is, akiknek esetleg helyes arca lenne, ha lenne hajuk, hát még az ilyen gombócfejűektől!!! (tudom beteges vagyok, de rosszul vagyok tőlük XD)
2011. szept. 13. 13:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

úgy vettem észre, hogy az ilyen srácokat kifejezetten kedvelik a lányok, mind külsőre mind viselkedésre.

nem tudtam, hogy a Regina bátyja :O

a drogos múltról pedig annyit, hogy bár értelmesen és kifejezetten jól beszélt a megbocsátásról és a kinti értékekről, de ne felejtsük el, hogy

"Az ördög legnagyobb trükkje az volt… …hogy elhitette a világgal: nem létezik"

2011. szept. 13. 14:02
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
az a sittes mosolya hogy a ku.rva anyját
2011. szept. 13. 14:02
 18/29 anonim ***** válasza:
A 61%-os valaszolo kicsit tul van porogve. Vicces, hogy ennyire felhuzza magat. :)
2011. szept. 13. 14:20
 19/29 anonim ***** válasza:
22%
mert legszívesebben lecsapnám a francba, megjátsza most a jó fiút azzal a sittes fejével, és erre fél magyarország már be is dőlt neki!!! drogos mocskos fejét
2011. szept. 13. 14:22
 20/29 A kérdező kommentje:
De kemény vagy, 61%-os.... nyugi-nyugi...
2011. szept. 13. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!