Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan lány akinek szőrös...

Van olyan lány akinek szőrös a lábfeje és a lábujjai?

Figyelt kérdés
Nagyon szőrös a lábam,de nincs vége a bokámnál,hanem összefüggően szőrös a lábfejem.Szőrtelenítem az nem gond,csak érdekelne,hogy van-e rajtam kívül másnak is így?
2009. ápr. 22. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is, én epilálom :S :)
2009. ápr. 22. 15:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ,kezdek megnyugodni,hogy nem csak az enyém szőrös.(én is epilálom)
2009. ápr. 22. 16:00
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is szőrös.Én borotválom,de nekem nem erősödött.Vagy gyantázom
2009. ápr. 22. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon erős szőrzetnél lehet, hogy érdemes lenne hormont nézetni, hogy minden oké-e. Nem mindegy, hogy azért vagy nagyon szőrős, mert ilyen tipusú vagy, vagy azért, mert valami gond van a hormonháztartásoddal.
2009. ápr. 22. 16:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Régebben én is borotváltam,de minden nap kellett,mert fekete és látszott.
2009. ápr. 22. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is, és epillálom, így nehezebben nő és nem is látszik pár nap után sem, mivel tövetől kiszedi! Sztem Te is ezt csináld, ne csak borotváld!
2009. ápr. 22. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:

mindenkinek szőrös, de van akinek csak szőke pihék ,ezért nem látszik...

az enyém is az amúgy, világosbarnás szerencsére, nem fekete, de azért borotválom.

2009. ápr. 22. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
a labfejem nem, de a nagylabujjamon van 1 kis szorcsomo :-|
2009. ápr. 22. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
A lábfejemen nincs szőr viszont a nagylábujamon van egy pár szál...olyan 15-20...havonta egyszer nekimegyek epilátorral :D
2009. ápr. 22. 18:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem minden lábujjamon van,jó sok és fekete,a lábfejemen szintén.Most már én is epilátorral szedem,csak néha borotválom. Azért kicsit megnyugtató,hogy másnak is.(eddig csak pasin láttam és az sem tetszett igazán)
2009. ápr. 22. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!