Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modellkedni szeretnék. Hogy...

Modellkedni szeretnék. Hogy álljak neki?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok...július végén töltöm be a 15-öt...

Az minden vágyam hogy modell lehessek..

Hogy álljak neki?......valaki tud segíteni?

170-172 centi vagyok és 58-62 kilo között mozgok...

2009. ápr. 22. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Csináltass portfóliót, utána keress meg egy ügynökséget (de vigyázz, mert sok a csaló)
2009. ápr. 22. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Keress egy ügynökséget, de készülj fel rá, hogy addig nem adnak neked munkát, amíg nem csináltatsz portfóliót, és nem teszel le egy modelltanfolyamot. Ez összesen kb. 160 ezerbe kerül ügynökségektől függően. Nekem annak idején 80 ezret mondtak tanfolyami díjnak, s mivel ezt nem csináltam meg, hiába volt portfólióm és szerződésem az ügynökségnél, rám se hederítettek.

Sajnos ez a legtöbb helyen így van, szóval ha van pénzed rá akkor próbáld meg. Én a DiamondModelsnél voltam, ami egy nemzetközi és szerintem megbízhatóbb ügynökség. (a honlapjuk: www.rivercast.hu), de mielőtt portfóliót csináltatnál, el kell menned egy castingra, ahol ha beválogatnak adnak lehetőséget is, hogy tanfolyamot végezhess (sok tíz ezer ft ellenében)

És ha kifutó modell akarsz lenni, ahhoz bizony pár kilótól meg kell hogy szabadulj. De ha nem megy, vagy nem akarsz fogyni, attól még lehetsz fotómodell is.

Sok sikert!

20/L

2009. ápr. 23. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Next Modellügynökségnél a Budapest, Andrássy út 4. szám alatt folyamatosan vannak ingyenes castingok.
2009. ápr. 24. 08:24
 4/4 anonim ***** válasza:

igen, vannak, de utána egy csomó pénzt ki kell dobnia és a csúnya lányokat is ugyanúgy visszahívják. :/

egyszer voltam ott állásinterjún....

2009. ápr. 24. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!