Vélemény! Melyik a legjobb?
A barátnőm szerint az utolsó előtti a legjobb de nekem az nem tetszik 15L
szerintem a 3. meg az utolsó a legjobb!:)
de téll inkább kérd meg a bnődet, hogy fotózzon le valami szép helyen, csini ruciba vagy akármi. Fantázia!!:))
Nem találom a kérdést, de az volt a lényeg, hogy mennyire sminkelje magát, sokan azt írták hogy 03 évesen elég a kis szájfény, meg spirál, ő meg leírta elég fura stílusban hogy ő már nem kislány, és aztán mikor mindenki leoltotta, idegen nevében próbálta magát megvédeni, csak nem vette észre, hogy a kérdező válaszának betűtípusa (plusz egyéb jelzések) különbözik a többi válaszadóétól, és amikor írták neki többen hogy lebukott, arra már nem reagált.
A nevét jegyeztem meg, onnan tudom hogy ő volt.
Kedves kérdező,
hogy válaszoljak is Neked, a 3. kép a legjobb, de nem értem miért kell a koroddal kapcsolatban hazudnod. Főleg, hogy mivel van nickneved, és más kérdésben már leírtad a korodat, könnyen lebukhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!