:) :) :) kérdése:
Nem féltek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Nem féltek hogy hónaljborotváláskor megvágtok egy anyajegyet?mert nekem van 3 és nagyon féleg hogy elvágom a borotvával,mert ugytudom ha felsértünk egy anyajegyet abból nagy baj lehet :S2011. szept. 11. 13:38
1/7 anonim válasza:
nekemis van 1, még egyszer sem vágtam meg, de ha nagyon fosol, elmész 1 orvoshoz, aki levágja az anyajegyet és ennyi
2/7 A kérdező kommentje:
Hát...biztos nem vágatom le...amugy én se vágtam még el...csak félek..
2011. szept. 11. 14:19
3/7 anonim válasza:
Én félnék. Nekem nem tudom pontosan hogy anyajegyem van-e, de nem "egy szintben van a bőrömmel", így mikor epilálok körbe epilálom, a körülötte lévő szőrszálakat pedig szemöldökcsipesszel kiszedem (mert az anyajegyfélémbe van egy szőrszál, és nem szabad kitépni :S). Csináld max te is azt, hogy körülötte borotválsz, a maradékot meg szemöldökcsipesszel kiszeded.
16/L
4/7 A kérdező kommentje:
de neki 2(rájöttem hogy nem 3 :D) nagyon kicsi van,ugyhogy abból nehéz lenne kiszedni :D am köszi :)
2011. szept. 11. 22:06
5/7 A kérdező kommentje:
nekem*
2011. szept. 11. 22:07
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon unatkozol, láss neki :D
7/7 anonim válasza:
átérzem a félelmed, igaz, nekem 1 anyajegy van a hónaljamon, de az kb. 6 mm átmérőjű és olyan 3-4 mm-re kidudorodik :SSS egyszer már belekaptam borotvával picit, de voltunk bőrgyógyásznál és elvileg nincs semmi baja..remélem, tényleg így van :/
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!