Melyikük volt a legszebb? : Audry Hepburn, Brooke Shields, Brigitte Bardot
Toronymagasan az első: Brigitte Bardot, majd Brooke Shields és Audry Hepburn egy szinten.
Hímnemű vagyok
Nálam is toronymagasan Bardot, majd Hepburn, és B. S., akit nem is tartottam soha szépnek.
nő vagyok
Brooke Shields, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot.
16/L
Brigitte Bardot, a másik kettő egy szinten van, szerintem nem olyan szépek.
20L
Szerintem ő volt a leggyönyörűbb nő a világon:
Utána jön BB, aki egy nagyon-nagyon jó nő, de közel sem olyan különleges az arca, mint Brooké, aki szerencsére nem szedte a szemöldökét és barna hajjal is gyerekkora óta ki tudott tűnni a tömegből.
Audry Hepburn nem volt igazán szép,inkább bájoska. Nem említeném egy szinten Brooke Shiledssel.
Bár számomra Audry a legszimpatikusabb közülük, és én is ilyen vasággyal együtt 45 kg és elöl deszka hátul léc típusú vagyok, van annyi önkritikám, hogy belássam, nem ilyen a jó nő.
Szóval nekem Brooke Shields a legszebb.
33N
Szerintem meg Audrey toronymagasan vezet a többi előtt.
Valami elképesztő kisugárzása volt, és azok a szemek:-)
27/n
1. Brooke Shields
2. Brigitte Bardot
3. Audrey Hepburn
A 2. és 3. helyezett leginkább egy szinten van nálam, Audrey nagyon bájos, Brigittenek pedig erős a szexuális kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!