Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek 168 cm és kb.60-...

Szerintetek 168 cm és kb.60- 61 egy kg-s lány dagadtnak számít? :' (

Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 13:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És milyen tippeket tudtok addni hogy gyorsan fogyak mondjuk 5 kg?
2011. szept. 10. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok, én most 3 kg-tól akarok megszabadulni, 50 kg az álom. De ehhez napi 1200 kal+ félóra futás kell, így letudok adni heti 0.5-1 kg-ot, de inkább felet!
2011. szept. 10. 14:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 172 cm vagyok és 60 kiló. Nem hiszem hogy ez a pár centi olyan sokat számítana, viszont egyáltalán nem vagyok dagi, sőt. Aláírom, a csípőmön van egy kis "fogni való", de sehol máshol nem látszik felesleg és én így tökéletesen érzem magamat. A csontozatom miatt alapból nem lehetek egy csontváz, széles a csípőm, a combcsontjaim, de nem baj, én nőiesnek érzem magamat, sportolok és jó így. 55 kilóról híztam kb 2 év alatt 60-ra. Mindenki szerint előnyömre, mert iszonyatosan zörögtek a csontjaim és ahogy visszanézem a régi képeimet tényleg nem volt szép, mindenhol állt ki csontom. Most nem áll ki, de igazán fölöslegem sincs. Szóval szerintem eléggé alkat függő, hogy ilyen magassághoz ez a súly rajtad hogy oszlik el. Ha neked nincs bajod vele, akkor pedig teljesen mindegy hogy más mit szól hozzá...
2011. szept. 10. 14:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen egészséges testsúly. Esetleg izmosítás, és erőnlét fokozása érdekében ajánlom a rendszeres testmozgást, én nagyon szeretem Béres Alexandra, ill Rubint Réka DVD-it, napi negyven perc - egy óra - és gyönyörű leszel. Ha ezt soknak tartod, akkor hetente 3 edzés is elég. Az édességet kerüld, inkább a barna kenyeret válaszd a fehér helyett, cukros üdítőkkel is vigyázni, mert észrevétlenül felhizlalnak. Sok sikert.
2011. szept. 10. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, milyen az alkata. Ha csupa izom, nézhet ki ezzel a súllyal úgy is, mint egy modell, ha meg nem mozog semmit, csak tesped, akkor egy három kilóval könnyebb lány is nézhet ki tök tunyának és párnásnak. (Én ezért nem is mérem magam soha).

Ha mondjuk keveset mozogsz, akkor egy-két kiló mínusz bőven elég. Dagadt semmiképen nem vagy, még csak túlsúlyos sem. Teljesen normális a súlyod.

2011. szept. 10. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
dehogy vagy dagadt, inkább normális testalkatú. a duci/molett sztem ennyi magasságnál a 70kg fölött kezdődik, persze ez függ attól is, hogy hogyan oszlik el rajtad a felesleg. de a lényeg: nem vagy dagadt! :)
2011. szept. 10. 21:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat sokat segítenek köszi mégegyszer.Hát szoktam hetente 3-4 szer sportolni és nem is szeretem az édességet csak a combom kicsit ducibb mint a barátnőimnél de van olyan akinek úgyan ilyen.Szal kb. ennyi mégegyszer köszii a válaszokat :))))
2011. szept. 12. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!