Melyik a legszebb szemszín?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 02:46
31/58 anonim válasza:
Az én szemem kékeszöldesszürkés. Alapjáraton világos kékesszürke, de van, amikor zöldes. Ha sötét van vagy nagy a nagyfény és összeszűkül a pupillám, akkor egész világos, kissé vámpíros!:-) Szeretem a szemem...
34/58 anonim válasza:
aki feltette a szemérőla képeket:
a2. képen nagyon gyönyörű!elfogadnék 1olyat
nekem sajna sötét zöld aszemem barna és sárga foltokkal(nem szeretem:S)
viszont a formája kárpótol, mert az ilyen mandula vágású cica szem, ha még aszine is szép lenne elégedett is lennék vele:)
36/58 anonim válasza:
nekem barna szemem van, de van zöld kontaktlencsém is:D nekem mindkét szín nagyon tetszik. tetszik még a szürkés is. viszont azért hálás vagyok hogy nem kék szemem van:D azzal meg tudnék őrülni a kék szem olyan csúnya...
38/58 anonim válasza:
39/58 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 2009-12-24 18:42
Sztem csak irigykedsz, mert a kék szem a legszebb!:)
40/58 anonim válasza:
dehogy irigykedek, tök csúnya, örülök h nekem nem kék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!