Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a köldökpier...

Miért van az hogy a köldökpiercingnél kinőtt egy hólyagszerűség?

Figyelt kérdés
Fürdéshez készültem amikor észrevettem hogy a köldökpiercing alsó részénél a lyukból kijött egy piros hólyagszerűség ami valószínűleg a húsom. Fogalmam sincs mit csináljak vagy hogy mi lehet ez miért van?! Rendes piercingesnél szúrattam át.
2011. szept. 10. 02:54
 1/7 anonim ***** válasza:
begyulladt, nem bírja a szervezeted azt a vackot. Bár ha most tetetted be lehet hogy csak az első reakció, és majd elmúlik, ha pár hete akkor már nem biztos. Szóval ha úgy van vedd ki, és majd elmúlik, amúgy se sok értelme van. Ha bent hagyod idővel érzékennyé válhat, gennyezhet is, fájhat, vagy akár elfertőződhet. Nem azért, mert nem sterilizáltan dolgozott aki csinálta, hanem mert egyszerűen nem viseli el a szervezeted. Van ilyen. Max próbáld ki hogy ezüstöt teszel be, vagy más anyagút mint ami most van. Ha azzal sem javul, akkor nem bírod.
2011. szept. 10. 05:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátom valami szerel kente egy ideig ,kérdezd meg a pirszigest , hoyg nem e tud adni vaalmi kenöcsöt,elejinte csak orvosi pirszinget használj.
2011. szept. 10. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:
barátnőmnek is volt aztán elmúlt magától azt hiszem:D
2011. szept. 10. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a NORMÁLIS válaszokat :) véleményt nem kértem a pcről :)

amugy rendes orvosi pc van benn és 1hónapja szúrattam, de remélem elmúlik majd.

2011. szept. 10. 23:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem meg NEM érdekel, hogy kértél-e...
2011. szept. 11. 09:10
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor meg takarodjál:D
2011. okt. 7. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert mi lesz, ha nem?
2011. okt. 7. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!