El kell múlni 18-nak ahhoz, hogy piercinget csináltassak?
16 éves vagyok és szeretnél két piercinget csináltatni, az egyiket a fülembe, szóval kilövetni a fülemet, de nem szokványosan, hanem egy pálcikához hasonló fülbevalót szeretnél, és egy ajak piercinget, csak semelyiket sem engedték meg anyuék. Most összesen 5 helyen van kilövetve a fülem, de van ami én csináltam magamnak. Szóval akkor el kell múlnom 18nak, hogy engedély nélkül csináltassam meg??
16/L
Ám legyen, akkor válaszolok neked máshogy. Piercing nélkül sokkal szebb lennél. Szerintem ne tedd tönkre magad ilyenekkel... de te tudod.
15:22-es legelső válaszoló voltam.
ma 08:38
Bár tetoválásom is van (2 db, és még szeretnék is), azért a piercing más kategória, nem életre szól. Már csak a köldökömben van, de volt a nyelvemben, és az orromban, a páromnak a szemöldökében, amiket sajnos ki kellett venni (nem önszántunkból, csak folyton begyulladt.)
Kb fél év alatt eltűnt a helye, már nem látszik, hogy valaha volt ott valami.
Köszönöm mindenkinek :) és igen az industrialt-ra gondolok, és köszi, hogy megtudhattam a nevét, legalább nem néznek majd rám bambán a szalonban, hogy elkezdek mutogatni :D
És azt nem mondanám, hogy sokat rontana az összképen a piercing, és van akinek tetszik és van akinek nem, ez az egész ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!