Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a kettő összefér?

Szerintetek a kettő összefér?

Figyelt kérdés

Régebben modellkedtem, majd ami8kor abba hagytam elkezdtem thai boxolni.. Szeretem a thai boxot ugyanakkor nagyon hiányzik a modellkedés.. (lehet hogy most egy nagy fiús csajt képzeltek el, de nem. Normál alkatú lány vagyok) Tehát most úgy gondolom hogy ismét elkezdek modellkedni is... de elgondolkodtat a kérdés hogy összefér e a kettő?!

17/L

2011. szept. 6. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha van időd mindekettőre, akkor miért ne? Istenem, problémák...-.-"
2011. szept. 6. 19:52
 2/11 A kérdező kommentje:

gondolom fiú vagy ilyen hozzáállás mellett...

kicsit mélyebben gondoltam ezt a kérdést.. hiszen ha értenél picit hozzá és tudnád hogy melyik milyen felelőséggel és sérüléssel jár...

2011. szept. 6. 19:55
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nő vagyok, és abból bajod nem lehet ha egy boxzsákot püfölsz, csak jobb lesz az alakod max. Ha félted az arcod akkor ne csináld, de ha olyan komolyan modellkednél a szerződésed valószínű tiltaná is az ilyeneket, így jogtalan is ez a nagy dilemma.
2011. szept. 6. 20:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Tévedésben vagy kiscsillag... kár hogy a mai világnak a női közdősportról egy boxzsák jut az eszükbe...

a másik meg az hogy szó sem volt olyan hatalmas modellkedésről... nem külföld és stb... de eléggé primitívnek tűnsz... normális válaszokat vártam..

2011. szept. 6. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
szerintem tök normális volt a válasza te kis ribi..
2011. szept. 6. 20:53
 6/11 A kérdező kommentje:
kultúra... az van
2011. szept. 6. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Sok mindennek hívtak már, de primitívnek még nem...:D
2011. szept. 6. 21:09
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Hogy mondhatsz ilyet, hogy primitív, mikor normálisan válaszolt?
2011. szept. 6. 21:10
 9/11 A kérdező kommentje:
első két válaszából tömény flegmaság áradt... picit figyeld meg a részleteket
2011. szept. 6. 21:31
 10/11 halibel ***** válasza:
47%
szerintem összefér a kettő :) bár nem vagyok jártas az ilyenekben, ha a modellügynökség nem tiltja meg, akkor szerintem csináld:) csak még szebb lesz az alakod :) ( csak hogy egy normális válasz is legyen...)
2011. szept. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!