Hogy nézne ki egy tökéletes lány?
Figyelt kérdés
Linkelhettek, írhattok hajszínt szemszínt magasságot, alkatot, személyiséget is leírhatjátok.Tudom hogy a szépség relatív, de a Ti szemszögetekből érdekelne a dolog. Köszönöm előre is a válaszokat!Lehet kitalált személy is;):D2011. szept. 5. 18:51
11/31 anonim válasza:
Hosszú(derékig)érő csokibarna enyhén hullámos(de nem göndör) haj,picit barnásabb bőr(de nem szolis),kék szem,dús ajkak,vékony derék,lapos has,kerek popsi,közepes(se túl nagy,se túl kicsi) kerek,feszes mellek,hosszú vékony picit izmos lábak,közepesen hosszú szép,ápolt körmök(nem műköröm).
Belsőre nyílt,barátságos,őszinte,legyen benne egy kis vadság,izgalom,és persze ne legyen buta. :)
Sajnos az arcot nem lehet nagyon körülírni,pedig nekem az a legfontosabb(legalábbis külsőre).
14/31 anonim válasza:
15/31 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚ ennek gyönyörű a hangja!Számomra Kim Kardashian az etalon, vékonyabban picit
2011. szept. 5. 20:55
16/31 anonim válasza:
Örülük, hogy tetszik. Én nagyon szeretem. :)
19/31 anonim válasza:
20/31 anonim válasza:
egnap 22:19
az első kép... hát elég rossz ízlésed lehet, már ne is haragudj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!