Fiúk! Akinek szőrös a füle hogyan távolítja el?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon szőrös végig a fülcimpám és belül is.Az arcommal együtt borotválom,viszont nem hallottam róla,hogy más is csinálja-e ezt.2009. ápr. 20. 20:59
1/8 anonim válasza:
Nem szabad borotválni!
Kozmetikushoz kell menni és ő legyantázza ahol tudja.
Ahol nem ott lehet próbálkozni orrszőr nyíróval, vagy megkérdezed a boltban, hogy van-e külön fülre ilyen cucc. Elektronikai üzletbe kell menni, ott van epilátor is (az szőrtelenítő nőknek) szóval ez is lesz.
2/8 A kérdező kommentje:
Én már régóta borotválom és olyan borostás mint az arcom.
2009. ápr. 20. 21:12
3/8 anonim válasza:
valamit csinálj vele, mert nem lehet szép látvány
4/8 A kérdező kommentje:
Borotválom minden nap.
2009. ápr. 20. 21:30
5/8 anonim válasza:
Azért mondtam, hogy ne borotváld mert olyan borostás lesz! Gyantáztatni kell, akkor egy hónapig szép sima. Tényleg így szokták a pasik, ez tény.
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ezzel már elkéstem,már nagyon erős és rengeteg.
2009. ápr. 20. 21:41
7/8 anonim válasza:
A gyantázástól ritkulni fog és még helyre lehet hozni, de ne borotváld az a nők szerint se szexi. Borostás fül, el se tudom képzelni :))
Annál még a szőrtelenítő krém is jobb, mint ha borotválod.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom a gyantát,addig is krémezni fogom.Köszi
2009. ápr. 20. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!